DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TÜRKOĞLU’NDA YOĞUN KAR ETKİLİ OLUIYOR

Son Güncelleme :

19 Ocak 2016 - 8:53

/ kez okundu.
TÜRKOĞLU’NDA YOĞUN KAR ETKİLİ OLUIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kar yağışı nedeniyle Türkoğlu ilçesi Çakıroğlu ve Kaledibi Mahallelerinin Türkoğlu ilçesi ve Osmaniye ili Bahçe ilçesi ile ulaşımı sağlayan yolları ulaşıma kapandı.

Ülkemiz genelinde etkili olan yağışlar Türkoğlu ilçesi genelinde yağmur olarak etkisini sürdürürken, ilçenin yüksek kesimlerinde kar olarak kendisini gösterdi. İlçenin yükseltisi en çok olan Kaledibi ve Çakıroğlu Mahallelerinde etkili olan kar yağışı bu mahallelerin ulaşımlarını sağlayan yolları kapadı.

1300 rakımlı Yığıncık belinde yaklaşık yarım metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle vatandaşlar Türkoğlu ilçesine ulaşamadı. Öte yandan bu iki mahallenin Osmaniye ili Bahçe ilçesi ile ulaşımı sağlayan yol da kar yağışının etkili olması sonucu Haçbel mevkiinde yarım metreyi bulan kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Türkoğlu İlçesiÇakıroğlu Mahallesi bölgenin en çok kar yağışı alan yerleşim yeri olarak dikkat çekiyor. Kar yağışının süreklilik arz ettiği mahallede kar yağışlarını gözlemek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurulumu yapılmıştı.

çakıroğlu çakıroğlu1 çakıroğlu3 çakıroğlu4

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.