DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TÜRKOĞLU’NDA GENÇLER SPORA DOYACAK

Son Güncelleme :

12 Temmuz 2017 - 17:52

/ kez okundu.
TÜRKOĞLU’NDA GENÇLER SPORA DOYACAK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu’nda her yıl geleneksel Yaz Spor Okulları yapılan kayıtların ardından 11 ayrı spor dalında 800’ü aşan sporcu ile Türkoğlu Kapalı Spor Salonunda açılışı yapıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Sayın daire başkanım ilçe milli eğitim müdürüm değerli veliler çok değerli çocuklarımız, gençlerimiz bugün gerçekten spor adına Türkoğlu ilçemizde Büyükşehir Belediyemiz, Türkoğlu Belediyemiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün öncülüğünde tüm şehrimizde ortak protokolle yürüttüğümüz yaz spor okullarının startını Türkoğlu da vermiş bulunuyoruz.

Yaz spor okulumuz inşallah gençlerimize yavrularımıza tüm halkımıza hayırlı olsun inşallah önümüzde ki dönemlerde böyle çocuklarımızın gençlerimizin performans spor adına katılımlarının sağlanması kurum olarak bizleri memnun ediyor. Biz genç nüfusuyla övünen geleceğe yön veren özelliklede gençliğimizin yetenekleri ile hedef koyalım bir milletiz bu sebeple ise çalışmalarımıza daha yoğunlaştırarak hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.

İnşallah da gençliğimiz ve çocuklarımız olarak da burada verdiğimiz desteklerle sizler birçok branşta başarılı sporcular olarak bayrağımızı, milletimizi, temsil etme adına önümüzde ki dönemlerde, milli sporcular olma adına, daha da başarılar ortaya koyacaksınız.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Cevdet Kabakçı konuşmasında; Türkoğlu Belediye Başkanım, Spor Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Halk Eğitim Müdürümüz,  kıymetli hocalarımız, sevgili öğrenciler, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkoğlu Belediyesi olarak bu tür etkinlikler düzenliyoruz.

Bugün Türkoğlu’muz da 800’ü aşan 11 dalda spor etkinliklerine katılacaklar. İnşallah basketbolda futbolda,  dünya şampiyonlarının, olimpiyat şampiyonlarının her dalda büyük sporcuların yetişmesi bu yıllardan geçiyor.

Sevgili gençler inşallah gayretlerinizi göstereceksiniz yeni şampiyonları meydana çıkarıp bayrağımızı dünyanın her yerinde göstererek sevinmemizi sağlarsınız.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında ise; Saygıdeğer Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanımız, Kahramanmaraş Spor İl Müdürümüz, Değerli Veliler,  Kıymetli çocuklar yaz spor okulu açılışına hepiniz hoş geldiniz.

Büyükşehir Belediyemiz, Türkoğlu Belediyemiz ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüz katkıları ile yapılan yaz spor okulları öğrencilerimiz yazın boş vakitlerini değerlendirmek için birçok branşta yaklaşık bin öğrencinin ve 37 antrenör ’ün katıldığı devasal bir organizasyon. Bu yaz spor okullarına katıldığınız için değerli çocuklar sizleri tebrik ediyorum.

Şuanda gençlik merkezini yaparak çok güzel bir spor tesislerini buraya kazandırmış olacağız. Kılılı da futbol sahası , Beyoğlu’nda spor kompleksi ve en son da da Şekeroba ya da geçen ay itibari ile spor kompleksi inşaatına başladık. Hayırlı uğurlu olsun.

Tekrar burada katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a emeği geçen Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüze, Belediye Personelimize, Halk Eğitim Müdür Yardımcımıza ve Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.