DOLAR 32,5900 % 0.34
EURO 34,8687 % 0.36
GRAM ALTIN 2.507,65 % 0,93
ÇEYREK A. 4.100,00 % 0,93
BITCOIN 2.125.544 1.805
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Türkoğlu’nda Galibiyetlere Devam

Son Güncelleme :

27 Şubat 2017 - 12:43

/ kez okundu.
Türkoğlu’nda Galibiyetlere Devam
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Sezon başında hedefini Bal Ligi olarak belirleyen ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un da büyük destek verdiği Türkoğlu Belediyespor, galibiyetlerine devam ediyor.
Kahramanmaraş 1. Amatör Küme B Grubu 14. hafta mücadelesinde Türkoğlu Belediyespor, kendi sahasında rakibi Maraşgücüspor’u ağırladı. Türkoğlu Belediye Futbol Sahasında oynanan maçta çok sayıda taraftarının da desteğini arkasına alan Türkoğlu Belediyespor 6, Maraşgücü Spor 0 galibiyetle kazandı.
Goller; 5. 38. 43.  ve 49. dakikalarda, Muhammet. 45 dk. Oktay ve 75dk Ufkun attı.
Türkoğlu Belediye Sporun bütün maçlarına tiribünden destek  veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, konuşmasında; 6-0 lık gaklibiyetin ardından oyuncu ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Ligin başından itibaren futbolcuların istikrarlı bir şekilde futbolunu oynadılar. Türkoğlu Belediye Spor Sezon Boyunca Bölgesel Amatör Ligi hakkettiler. Öncelikle her zaman olduğu gibi bu müsabakada da bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, 90 dk boyun yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetim kurlumuza teşekkür ediyorum. Maraşgücü Sporu da oynadıkları güzel oyunlarından dolayı tebrik ederim, diyerek konuştu.
Teknik direktör Hasan Balkan maç sonrası yaptığı konuşmada; Ligi, güzel ve başarılı bir şekilde tamamladık. Takımdaki sporcular ve diğer arkadaşlarımızdan bunu Play- Off’taki bal ligi şampiyonluğu ile taçlandıracağız. Play-Off da daha iyi oynayacağız ve daha iyi işler yaparak istediğimiz hedefe ulaşacağız, diyerek konuştu.
3 numaralı Türkoğlu Belediye Spor Futbolcusu Ahmet Durmuşoğlu ise konuşmasında; Öncelikle Play-Off’larda birinci olarak Bal Ligini hedefliyoruz. Yöneticilerimiz ve hoca ekibimizle beraber inşallah bu sonuca varacağız. Yani temennimiz bu yönde, hocamız bu yönde çalıştırıyor, yöneticilerimiz çok destekliyor.
Bu vesile ile yöneticilere, Osman Başkana çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber yöneticilerimiz, başkanlarımız ve gelen seyircilerimiz Türkoğlu Belediyesi adına muhteşem bir sezon olacak, inşallah şampiyon olacağız, dedi.
‘ilk Üç Takım Play Off’a’
Lig bitiminde gruplarında ilk üç sırayı alan takımlar çift devreli Play Off maçları oynamaya hak kazanacak. Türkoğlu Belediye Spor ligin bitimine iki hafta kala Play off’u garantilemişti. Play Off maçaları sonunda ilk sırayı alan takımlar Bölgesel Amatör ligden düşen diğer temsilcimiz ile kendi arasında maç oynayacaktır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.