DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TÜRKOĞLU’LU HANIM SULTANLAR İSTANBUL’U DOYA DOYA GEZDİ

Son Güncelleme :

11 Ekim 2022 - 14:43

/ kez okundu.
TÜRKOĞLU’LU HANIM SULTANLAR İSTANBUL’U DOYA DOYA GEZDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi tarafından sadece Hanım Sultanlara yönelik düzenlenen İstanbul Gezisinin ilk turu sona erdi.
Bir çoğu ilk defa giden kadınlar, İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarını rehberler eşliğinde yerinde gezdi. Bu anlamlı etkinlik için ise, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür ettiler.

Programa katılan bayanlar, ilk olarak Eyüp Sultan Camii ve türbesini, Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Sirkeci, Üsküdar Sahili, Çamlıca Camii ve daha pek çok yeri görme fırsatı buldular.
Türkoğlu Belediyesi hanım sultanlarının İstanbul gezisinin ardından şimdi de, Türkoğlu İlçesindeki, Şehit Aileleri ve Gazilere Konya, Bursa ve Çanakkale gezisi düzenledi.
Türkoğlu Belediyesi tarafından ‘Kahramanlar Diyarından, Payitaht’a’ adlı gezi programı 10 günlük aralarla devam edeceği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.