DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TÜRKOĞLU MİLLET MEYDANINDA ÇANAKKALE RUHU YAŞATILDI

Son Güncelleme :

22 Mart 2019 - 7:41

/ kez okundu.
TÜRKOĞLU MİLLET MEYDANINDA ÇANAKKALE RUHU YAŞATILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi ve Uzunsöğüt İlkolkulu işbirliği ile Çanakkale Şehitleri ve Gazileri anma anısına çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Öğretmen, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkoğlu Millet Meydanında 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Gazileri anma etkinliği kapsamında “Kahramanlar Can Verir, Yurdu Yaşatmak İçin” adlı resim sergisi ve savaşı anlatan maketlerin yanı sıra şehitlerin isimlerinin üzerlerinde temsili mezarların da bulunduğu program sonrasında Turan Kırmızıaltın Koordinesinde Türkoğlu’lu öğrenciler Koro, Solo ve Şiir dinletisi de gerçekleştirildi.

Vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı uzun süre ayakta alkışlanan gösteri sonrası Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; tüm öğrencilerine, öğretmenlerimize, ozanlarımıza ve görevli arkadaşlara teşekkür ediyoruz.” dedi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.