DOLAR 32,5193 % -0.09
EURO 34,7858 % -0.25
GRAM ALTIN 2.423,23 % -0,28
ÇEYREK A. 3.961,98 % -0,28
BITCOIN 66.531,75 0.494
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TÜRKOĞLU AVRUPA 3.SÜ

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2017 - 8:34

/ kez okundu.
TÜRKOĞLU AVRUPA 3.SÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milli Sporcumuz Tayyar 17-26 Temmuz 2017 tarihlerinde Romanya’nın Valcea kentinde düzenlenen olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonasında Ay Yıldızlı forması ile mücadele etti. Milli takımımızın toplamda 7 madalya kazandığı şampiyonada 76 kiloda boksörümüz Muhammet Tayyar Türkoğlu Bronz madalya kazandı.

Türkoğlu spor kariyerini yıldızlarla doldurmaya ve hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 2015 yılında minikler kategorisinde Türkiye ikincisi, 2016 yılında yine minikler kategorisinde Türkiye ikincisi, 2017 yılında üst minikler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu ve şimdi de Avrupa Şampiyonasında Bronz madalya alan Sporcumuz azimli çalışması, antrenörünün gayretleri ve ailesinin desteği ile Olimpiyat hedefine emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Sporcumuzu elde ettiği başarılardan dolayı tebrik eder başarılarının devamını temenni ederiz.

HEM KURAN-I KERİM ÖĞRENİYORLAR HEMDE SPOR YAPIYORLAR

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız arasında imzalanan protokol çerçevesinde İl Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Kuran Kurslarımızda eğitim alan çocuklarımıza hareketli yaşamı özendirmek spor kültürünü aşılamak adına bir proje gerçekleştiriyoruz.

Bu kapsamda 25 Temmuz 2017 tarihinde bu yaz sezonunda ilk olarak Tarihi Sarayaltı Cami Kuran Kursunda çocuklarımızla Badminton antrenmanı yaptık. Cami avlusuna kurulan Badminton sahasında uzman antrenörümüz çocuklarımıza Badminton antrenmanı yaptırdı. İlk Antrenmanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz, Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Ökkeş Solmaz ve Cami İmam Hatipleri de hazır bulundular. Ziyarette çocuklara 15 Temmuz Tsort ve şapkaları dağıtıldı. Misafirler ve Çocuklar antrenman öncesi hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.