DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur

Son Güncelleme :

04 Nisan 2015 - 7:11

/ kez okundu.
TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türk dünyasının bilge lideri Cennet Mekan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i kaybetmenin acısını yaşadığımız 4 Nisan’a ulaşmanın burukluğu ve hüznü içerisinde, başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, Türk milliyetçiliğinin kutlu davası için hayatlarını hiçe sayarak feda eden binlerce şehidimizi Rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun.

Merhum Alparslan Türkeş, hayatı boyunca verdiği mesajlarla Türk siyasetine yön vermiş, Türk Milleti’ne ve Türk Dünyası’na hizmet etmiş; Devletin selameti, milletin bekası, Cumhuriyetin ilelebet yaşayabilmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş bir Devlet adamıdır.

Alparslan Türkeş Türk siyasetinin daima aranan, fikirlerine başvurulan Bilge bir insan olarak şartlar ne olursa olsun önce “Ülkem, Devletim, Milletim” diyen bir anlayışa sahiptir. O’nun bu köklü devlet, millet aşkı ile ileri görüşlülüğü, birleştirici, uzlaşmacı, barışçı, yapıcı, rejimin korunması ve güçlendirilmesi yolundaki siyaseti sayesinde birçok kriz ortamından çıkılmış, huzura kavuşulmuştur.

O’nun fikirlerinin ne kadar değerli olduğunu bugünlerde çok daha iyi anlıyoruz. Öngörü ve uzak görüşlülüğünü geniş vizyonuyla birleştiren Başbuğ Alparslan Türkeş’in devlet ve siyaset hayatında benimsediği ideal, ülkü ve erdem gibi üstün değerleriyle her zaman millete mal olmuş tarihi bir şahsiyettir.

Toplumu saran manevi boşluğun tehlikelerini, toplumsal huzurun ahlaklı ve dürüst insanlarla temellenebileceğini her fırsatta dile getirmiştir.

Ezan dinmez, Bayrak inmez, Vatan bölünmez, tek devlet, dek dil, tek bayrak ülküsü, savunduğu değerler ve verdiği demokrasi mücadelesi her geçen gün çok daha iyi anlaşılmaktadır.

-Sınırlarımız dışındaki tek vatan toprağını bırakarak kaçmayı ‘’başarılı operasyon’’ olarak sunanların,

-Adalet sarayımızda Cumhuriyet savcımızın şehit edilmesini ‘’başarılı operasyon’’ olarak anlatanların,

-Yürütülen yanlış politikalar ile Ülkemizi bölünmenin eşiğine getirenlerin, milletimizi açlığa ve yoksulluğa mahkum edenlerin, ‘’Parsel parsel’’ ülkeyi satanların bu günlerde; Alpaslan Türkeş’in yıllardır dile getirdiği tek devlet, dek dil, tek bayrak ülküsü ve görüşünü savunur duruma gelmeleri manidardır.

 

Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlık günlerde BAŞBUĞUMUZ Alpaslan TÜRKEŞ’in yıllar önce söylediği;

-TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

-Bölünme kabul edilemez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz…

-Vatandaşlarımız arasında parti, mezhep, ırk ve bölge farkı gözetmeksizin karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bağlar dokuyacağız.

-İslâmiyeti ele alıp Türklüğü inkâr etmek ihanettir. Bunun tersi de aynı derecede gaflet ve ihanettir.

-İnsanlar; yoksulluğa, açlığa, susuzluğa tahammül ederler. Fakat adaletsizliğe, hor görülmeye, aşağılanmaya ASLA müsaade, müsamaha etmezler.

-Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır.

Sözleri Başbuğumuzun, yetiştirdiği milyonlarca Türklük sevdalısı ülkücüye dün olduğu gibi günümüzde de aziz vatanımızın geleceğine ışık tutmaya devam ediyor.

‘’SANA SÖZ BAŞBUĞUM YURDUMA BAHAR GELECEK’’. fikirlerinin sembolü bayrağımızı sallayarAK  SARAYların burçlarına dikeceğiz.

Bir kez daha Rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhun şad, mekânın Cennet olsun BAŞBUĞUM.

 

Saygılarımla

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı

 

Mustafa AKPINAR

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.