DOLAR 32,4782 % -0.07
EURO 34,8566 % -0.46
GRAM ALTIN 2.441,17 % 0,20
ÇEYREK A. 3.991,31 % 0,20
BITCOIN 64.029,94 -0.925
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Türkiye’nin en genç ilçe başkanı Kahramanmaraş’ta!

Son Güncelleme :

12 Aralık 2022 - 7:05

/ kez okundu.
Türkiye’nin en genç ilçe başkanı Kahramanmaraş’ta!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İyi parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Berkay Özdemir, mahalle mahalle, sokak sokak ilçeyi gezerek parti çalışmaları hakkında halkı bilinçlendireceklerini söyledi.


Geçtiğimiz hafta yapılan İyi parti Dulkadiroğlu ilçe kongresiyle birlikte Türkiye’nin en genç ilçe başkanı olan Berkay Özdemir (23) kongre süreci hakkında konuştu.


Özdemir, “Adaylığımı açıkladığımda Türkiye’nin en genç başkan adayı olduğumu biliyordum. Bu benim için ayrı bir şanstı. Güzel bir seçim süreci geçti ve akabinde delegenin teveccühü sonucunda seçildik. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.


“İyi parti’de Dulkadiroğlu teşkilatı bir kaledir”


İyi parti’nin her geçen gün büyüyen bir parti olduğuna dikkat çeken Özdemir şunları söyledi, “İyi parti’de çalışmalara gençlik kollarında başladım. Sonrasında gençlik kolları başkanı oldum. Sonrasında ilçe başkan adayı oldum. Çok şükür seçimi kazandım. Türkiye’nin en genç ilçe başkanı oldum. Bizi destekleyen delegelerimize parti üyelerimize teşekkür ediyorum. Şehrimize yeni bir heyecan katmak istedik. Bu noktada elimizden ne geliyorsa bunu yapacağız. Dulkadiroğlu teşkilatı iyi parti’de bir kaledir. Son kaledir, birliktedir, birlikte hareket eder. Diğer ilçelere pek benzemeyen bir yapısı vardır. Genel seçimlerin yerel seçimleri etkileyeceğini çok iyi biliyoruz. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Partimiz 5 yıllık bir parti ve her geçen gün büyüyen bir parti. Her gün katılımlar devam ediyor. Diğer partilerden katılım sağlayan üyelerimiz var.”


“Enerjimizi iyiler hareketinde harcamak istedik”


Kongre sürecinde yaşamış olduklarını da paylaşan Berkay Özdemir, “Kongre sürecinde çok fazla sözler duyduk. Yapamaz, çok genç diye söyleyenler oldu. Bizim gençliğimiz var dedik, enerjimiz var dedik. Biz gençliğimizin vermiş olduğu enerjiyi iyiler hareketinde harcamak istedik. Ekibimizle birlikte bu doğrultuda yola çıktık. Karşımızdaki aday Sayın Mustafa Dizibüyük kardeşimiz de çok güzel çalıştı, o da genç bir adaydı. 2 genç adayın olması bizleri çok mutlu etti. Kendisine buradan ayrı bir teşekkür ediyorum. Güzel bir seçim süreci geçti ve akabinde delegenin teveccühü sonucunda seçildik. Buradan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.