DOLAR 32,5090 % -0.11
EURO 34,9468 % 0.27
GRAM ALTIN 2.438,87 % 0,65
ÇEYREK A. 3.987,56 % 0,65
BITCOIN 63.392,44 -2.746
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta

Son Güncelleme :

16 Temmuz 2016 - 7:50

/ kez okundu.
Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta binlerce vatandaş, İstanbul ve Ankara’da FETÖ’nün darbe girişimine tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, kalabalık halinde Cumhuriyet Meydanı’na geçti.

Belediye hoparlöründen de vatandaşlara darbe girişimine karşı sokağa çıkmaları yönünde çağrı yapıldı.

Valiliğin önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Hasan Kara, darbe girişimine tepki olarak vatandaşların sokağa dökülmesini istedi.

Kara, Vali İsmail Çataklı, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan Şahin’in Valilik binasında toplantı halinde olduğunu söyledi.

Kara, “Biz bu meydana tüm AK Parti’lileri, tüm MHP’lileri, tüm CHP’lileri bekliyoruz. Tüm milleti bekliyoruz buraya.” dedi.

Vatandaşlar da “ya Allah, bismillah” diyerek sloganlar attı.

Vali Çataklı da daha sonra Valilik balkonuna çıkarak vatandaşlara seslendi. Çataklı birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş kent merkezinde de vatandaşlar, Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Trabzon Caddesi, Ulu Cami ve Kahramanmaraş Kalesi önüne geldi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimine karşı çıkan vatandaşlara AK PartiKahramanmaraş Milletvekili Uğur Dilipak, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve belediye başkanları da katıldı.

Büyükşehir Belediyesi, merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediyelerinin iş makineleri de Trabzon Caddesi’nde konvoy yaptı, korna çaldı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan, Afşin, Göksun, Andırın, Türkoğlu, Pazarcık, Çağlayancerit veEkinözü ilçelerinde de vatandaşlar sokağa çıkarak darbe girişimine tepki gösterdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.