DOLAR 32,3730 % 0.16
EURO 34,9597 % -0.33
GRAM ALTIN 2.325,59 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,34 % 0,22
BITCOIN 2.284.105 1.184
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tunceli’de Askeri Araca Bombalı Tuzak 3 Asker Şehit

Son Güncelleme :

22 Nisan 2016 - 11:37

/ kez okundu.
Tunceli’de Askeri Araca Bombalı Tuzak 3 Asker Şehit
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Tunceli-Elazığ Karayolu’nun 25’inci kilometresinde bulunan Göktepe Köyü mevkiinde, PKK’lıların yola tuzakladığı patlayıcı, bugün sabah saat 10.00 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı. Hain saldırıda 2 uzman çavuş ile 1 er şehit oldu.

KOBRALAR TERÖRİSTLERİN KAÇIŞ YOLUNU BOMBALIYOR

Bölgeye karadan ve havadan çok sayıda takviye birlik gönderilirken Kobra tipi helikopterler teröristlerin kaçış güzergahını yoğun ateş altına aldı.

3 Askeri Şehit Eden PKK'lıları Kobra Helikopterler Vurdu
3 Askeri Şehit Eden PKK’lıları Kobra Helikopterler Vurdu

Patlamanın ardından karayolu çift taraflı olarak ulaşıma kapatılırken, Kobra tipi helikopterler saldırıyı düzenleyen teröristlerin kaçabileceği dağlık ve ormanlık alanları bombaladı.

Patlamada şehit olan askerlerin naaşları ise helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Gözü Dönmüş Teröristler, 112 Acil Komuta Merkezi’nin Çevresine Patlayıcı Tuzakladı!

TSK’DAN AÇIKLAMA: 3 KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞIMIZ ŞEHİT OLMUŞTUR

Genelkurmay Başkanlığı, Tunceli-Elazığ karayolu Göktepe mevkiinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: “22 Nisan 2016 Cuma günü Tunceli-Elazığ karayolu Göktepe köyü mevkiinde askeri aracın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

VALİLİKTEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Tunceli Valiliği’nden saldırı ile ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz Tunceli-Elazığ karayoluGöktepe mevkiinde saat 10.00 sıralarında yol devriye kontrolü yapan zırhlı askeri aracın geçişi sırasında bölücü terör örgütünce daha önce yola döşenmiş patlayıcının patlatılması sonucu araçta bulunan 3 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Yaralımız bulunmamaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz” denildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.