DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tunç: Her Yerde Partimiz Konuşuluyor

Son Güncelleme :

02 Haziran 2015 - 14:47

/ kez okundu.
Tunç: Her Yerde Partimiz Konuşuluyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

HDP’nin Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili adayı Aziz Tunç, kentteki esnafı ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Esnaftan sorunlarını dinleyen Tunç, HDP’nin bu seçimin yıldızı olduğunu söyledi. Kahramanmaraş’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldıkları oylarını bu seçimde 3’e katlayacaklarını kaydeden Aziz Tunç, “Kahramanmaraş’ta alacağımız oyu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş’ın aldığı 25 bin oyu 3’e katlayacağız. Yani 75 bin en azından alabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

HDP’ye bir ilgi olduğunu ve bu seçimin yıldızının partisinin olduğunu ifade eden Tunç, şunları söyledi:

“Bunu şuna dayandırıyoruz; bir kere bize o dönem verilen 25 bin oyun kesinlikle bize verilmeye devam edeceğini gördük. Ayrıca doğal tabanımız olan kesimlerin oylarının ciddi bir biçimde artacağını tespit ettik. Bunun dışında hem Kahramanmaraş, hem de ilçe merkezlerinde bugüne kadar bize ay vermemiş AK Parti’ye, MHP’ye ve CHP’ye oy vermiş çok geniş kesimin bize oy vereceğini dair çok açık işaretler alıyoruz. Bize gelip bunu deklare edenler oluyor. Bizi toplantılarına çağıranlar oldu. Çok farklı kesimlerde ciddi bir oy alacağımız görülüyor. Dolayısıyla bu söylediğim rakam çok abartılı bir rakam değil. hatta daha fazlasını mümkündür. Yani Türkiye bilindiği gibi farklı seçimlerin yaşandığı bir ülke. HDP’nin bu seçimin yıldızı olduğu biliniyor. Kahramanmaraş’ta da aynı özelliklerini çok daha güçlü şekilde koruduğunu gördük. Kahramanmaraş’ta bugün HDP’nin seçimi tartışılıyor. HDP tartışılıyor. Yani çok ciddi bir biçimde HDP’ye bir ilgi var. HDPkonuşuluyor her yerde. Bunun sonucunun oya yansıyacağını düşünüyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.