DOLAR 32,5060 % 0.29
EURO 34,6453 % 0.42
GRAM ALTIN 2.481,97 % -0,05
ÇEYREK A. 4.058,03 % -0,05
BITCOIN 2.076.780 -5.478
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Trafik emniyet kemeri takma konusunda uyardı

Son Güncelleme :

04 Mayıs 2015 - 15:03

/ kez okundu.
Trafik emniyet kemeri takma konusunda uyardı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Elbistan ilçesinde trafik ekipleri, sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” dolasıyla İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı’nda sürücülere, hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıcı broşür dağıttı.

Trafik Büro Amirliğinde görevli polis memuru İlyas Küçükfarsak, emniyet kemeri konusunda sürücüleri bilgilendirmek için hazırladıkları ray sistemiyle insanlara bunu uygulamalı olarak gösterdiklerini söyledi.

Sürücülere ceza makbuzu yerine broşür verdiklerini belirten Küçükfarsak, “Amacımız ceza yazmak değil, sürücüleri bilinçlendirmek, onları emniyet kemeri takmaya teşvik etmektir” dedi.

Polis ekiplerince ilçe merkezine bırakılan kazalı araç ise trafik kazalarına dikkat çekilmesi bakımından vatandaşlarca ilgi gördü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.