DOLAR 32,5768 % 0.09
EURO 34,9532 % 0.31
GRAM ALTIN 2.425,34 % 0,09
ÇEYREK A. 3.965,43 % 0,09
BITCOIN 64.322,34 -3.071
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tombuloğlu’na Ekinözü’nde Yoğun İlgi

Son Güncelleme :

28 Nisan 2015 - 7:38

/ kez okundu.
Tombuloğlu’na Ekinözü’nde Yoğun İlgi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mustafa Tombuloğlu’na Ekinözü’nde Yoğun İlgi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mustafa Tombuloğlu ilçe gezilerini sürdürüyor. Gittikleri her ilçede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan MHP Milletvekili Adayı Tomuloğlu, 7 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraş’ta başarılı olacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.

MHP Ekinözü İlçe Seçim Bürosu Açılışı için Ekinözü’ne Giden MHP Milletvekili Adaylarından 3 Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Tombuloğlu 7 Haziran seçimleri öncesi halkın büyük bir teveccühü ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “El birliği ve gönül seferberliği başladı. Amacımız partimizi Kahramanmaraş’ta birinci parti yapmaktır. Bunu başaracağımıza inanıyoruz.  Başta İl Başkanımız İlçe Başkanlarımız Adaylarımız halkımızdan karşılık bulmuştur.” Dedi.

MHP Milletvekili adayı Mustafa Tombuloğlu, MHP olarak Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil edebilecek bir kadro ile seçmenin karşısına çıktıklarını belirterek, 7 Haziran seçimlerinin hem Türkiye hem de Kahramanmaraş açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Vatandaşların MHP adaylarına gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Tomuloğlu,  Kahramanmaraş’ı kucaklamaya hazır olduklarını belirtti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Tomuloğlu Ekinözü İlçesin Çok Önemli olduğuna Vurgu yaparak Ekinözü İlçesindeki İçmeler Turizm açısından gerçekten çok önemli Türkiye’de bulanan 10 İçmelerimiz arasından Yer alıyor diyerek İnşallah Milletvekili seçildiklerinde Ekinözü ilçesin Turizme açılması için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.