DOLAR 32,2159 % 0.13
EURO 34,9943 % 0.02
GRAM ALTIN 2.507,07 % 0,16
ÇEYREK A. 4.099,06 % 0,16
BITCOIN 70.126,68 -1.248
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tombuloğlu Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

28 Nisan 2015 - 7:33

/ kez okundu.
Tombuloğlu Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mustafa Tombuloğlu Yavuz Selim Mahallesindeki Pazarcı esnafını ziyaret etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mustafa  Tombuloğlu  seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan Esnaf Ziyaretleri yapıyor bu kapsamda pazarcıların sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmiyor. Önceki gün Yavuz selim Mahallesindeki Pazarcı esnafını ziyaret eden Tombuloğlu, sorunları dinleyerek, MHP’nin esnaflarla ilgili politikalarını anlattı.

Yavuz Selim Mahallesindeki Pazarcılar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Tomuloğlu’na pazarcılar sorunlarını anlattı. Esnafa söz veren Tombuloğlu , “Bizler sizler için yola çıktık. Gece gündüz demeden sizler için çalışmaya da devam edeceğiz.

Bizlerin sizlerden tek isteği sandığa gittiğinizde ülkenin şuan ki durumunu göz önünde bulundurmanızdır. Görüyorsunuz ki esnaf, yani sizler iş yapamaz hale gelmiş durumdasınız. Çünkü vatandaşın cebinde para yok. AKP hükümeti esnafı ve vatandaşı perişan etmiştir. Cebinde parası olmayan vatandaş alışverişe nasıl çıksın. Esnaf da vatandaş da kan ağlıyor. Ama sizler bizlere inanın milliyetçi hareketin iktidarında sizlerden alınanları sizlere geri vereceğiz. Ülkeyi soyanlara karşı sizin desteğinize ihtiyacımız vardır. Milliyetçi hareket olarak bizim Türk milletinin kararına saygımız sonsuzdur. En iyi kararı vereceğinden şüphemiz yoktur” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.