DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TOHM BAŞARILARLA DOLU BİR 2019 YILINI GERİDE BIRAKTI

Son Güncelleme :

09 Ekim 2019 - 12:46

/ kez okundu.
TOHM BAŞARILARLA DOLU BİR 2019 YILINI GERİDE BIRAKTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

2014 Yılında Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz uhdesinde ilimizde başlatılan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Güreş TOHM Açıldığı günden bu güne yetiştirdiği elit güreşçilerin elde ettiği başarıları ile göz dolduruyor. Olimpiyatlar, Dünya, Avrupa Şampiyonalarına Milli Güreş takımımızın alt yapısını oluşturacak sporcuları eğiten merkez sportif alt yapısı, teknik ekipi ve sunduğu sosyal imkanları ile genç pehlivanların gözdesi haline geldi.

Kahramanmaraş TOHM 2019 Yılında yine bir çok uluslararası başarıya imza attı.

Muhammet Karavuş Yıldızlar Avrupa 2.si

Tolga Özbek Yıldızlar Dünya ve Avrupa 3.sü

Mevlüt Özdemir Yıldızlar Balkan Şampiyonu

Bahri Söyler Yıldızlar Balkan Şampiyonu

İsmail Küçüksolak Yıldızlar Balkan 2.si

Batuhan Uzun Küçük Yıldızlar Avrupa Şampiyonu

Halit Ozmuş Yıldızlar Avrupa 3.sü

Son olarak 02-06 Ekim 2019 tarihlerinde Yıldızlar Balkan Şampiyonasına Milli Takım kadrosunda katılan TOHM yıldız güreşçileri elde ettikleri başarılar ile göz doldurdular. Başarılı Güreşçiler, Antrenörleri Fizyoterapist, Masör, Diyetisyenden oluşan destek ekibi Onikişubat Gençlik ve Spor İl Müdürü ve TOHM Koordinatör Müdürü Kadir Gemci ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret ettiler. Kabakcı “Antrenman programlarını, destek hizmetlerini, Sosyal çalışmalarını ayrı ayrı her sporcumuzu yakından takip ediyoruz. Bu Milli bir dava, arkadaşlarımız ülkemizin Olimpik geleceğini oluşturuyor. Bugün aldıkları başarılar gelecek için büyük ümit veriyor. İnşallah Olimpik anlamda bu arkadaşlarımız Milli gururumuz olacaklar.. Tebrik ediyor başarıların devamını temenni ediyorum.” Dedi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.