DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tilki Konseri İptal Oldu

Son Güncelleme :

17 Eylül 2019 - 16:08

/ kez okundu.
Tilki Konseri İptal Oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Her defasında Kahramanmaraş’ın eğlence kültürünün zayıf olduğundan dem vurulurken, pop sanatçısı Aleyna Tilki’nin konserini en birliği ile iptal ettirilmesi tepkilere neden oldu. Bazı vatandaşlar, “Ne oldu Aleyna Tilki gelmeyince yapılan ve üstü örtülen şeyler açığa mı çıktı” tepkisini gösterdiler. 
Kültürü ve sanatı ile Türkiye’nin en önemli şehirleri arasında bulanan Kahramanmaraş, kendi kabuğunu kıramamanın verdiği dezavantajı yaşıyor. Kayseri, Adana ve Gaziantep gibi komşularımız, her türlü sanatçıya ev sahibi yaparak, hem öğrenci hem de kültür ve medeniyet şehri olduğunu kanıtlarken, Kahramanmaraş’ta gelen sanatçıları geri gönderiyor. Bir önceki dönem üniversitede bahar şenliği olmadığı için topa tutulan şehir, bir sonraki yıl Aleyna Tilki’nin şehre gelmesi engellendi. Sosyal medyada Aleyna Tilki’yi getirmeyenler biz kazandık derken, neleri kaybettiklerini bile görmezden geldiler. Konu hakkında bir açıklama yapan Hayal Kahvesi sahibi ve iş adamı Ahmet Belli: “Eğlence Kültürünün şehre çok büyük bir artısı vardır. Örneğin gelen bir sanatçının bu şehir ile ilgili kendi sosyal medya hesabından atacağı olumlu bir paylaşım, bir çığ olup büyüyor. Bunun neticesinde bu şehrin adını bile duymayan kişiler buraya tatile geliyor. Yıllardan bu yana Kahramanmaraş’ı bu kulvara taşımak için elimizden geleni yaptık. Artık hamasi değil reel yaklaşmamız lazım. Evet, Kahramanmaraş olarak çok önemli işler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bilinmesi lazım ki artık önemli işler imaj ile oluyor. Sanatçımızın afaki yaptığı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten önemli bir tanıtım yapmak istiyorsak ilk önce bu sert kabuğumuzu bir kıralım” dedi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.