DOLAR 32,5073 % -0.11
EURO 34,9718 % 0.37
GRAM ALTIN 2.430,63 % 0,31
ÇEYREK A. 3.974,08 % 0,31
BITCOIN 63.936,15 -3.612
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

“TEMİZ ÇEVREM” KAMPANYASINA BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK

Son Güncelleme :

07 Mayıs 2015 - 15:50

/ kez okundu.
“TEMİZ ÇEVREM” KAMPANYASINA BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Temiz Çevrem kampanyasına Arslanbey Mesire Alanında start verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1-7 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde başlatılan “Temiz Çevrem” kampanyasına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verildi.

Bu kapsamda, Arslanbey Mesire Alanında temizlik uygulaması yapıldı.

Etkinliğe Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikle ilgili bir değerlendirmede bulunan Genel Sekreter İbrahim Ulaş; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın başlatmış olduğu Temiz Çevrem kampanyasına biz de destek veriyoruz. Bu kampanya kapsamında Arslanbey Mesire Alanı’nda öğrencilerimizle birlikte temizlik çalışmalarını başlattık. Çevre temizliği öyle bir güne veya bir haftaya sığdırılacak bir durum değil. Hepimizin yapması gereken ve hayatımızın bir parçası olacak bir konu olarak değerlendiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ta çevre temizliği ve çevre koruma konularında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çevre temizliğinin ilimizde en iyi şekilde devam edeceği düşüncesindeyiz” diye konuştu.

_STC6564 _STC6579 _STC6620 _STC6624

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.