DOLAR 32,5600 % 0.24
EURO 34,7851 % 0.02
GRAM ALTIN 2.491,07 % 0,26
ÇEYREK A. 4.072,89 % 0,26
BITCOIN 2.048.272 1.446
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TEK YUMURTA İKİZLERİ KENDİLERİ GİBİ İKİZLERLE EVLENDİ

Son Güncelleme :

27 Eylül 2016 - 14:03

/ kez okundu.
TEK YUMURTA İKİZLERİ KENDİLERİ GİBİ İKİZLERLE EVLENDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin’de dünyaya geldiklerinden beri ayrılmayan tek yumurta ikizi erkek kardeşler, kendileri gibi ikiz kız kardeşlerle evlendi.

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde Dünyaya geldiklerinden beri ayrılmayan tek yumurta ikizi erkek kardeşler, kendileri gibi ikiz kız kardeşlerle evlendi. İlçede yaşayan ikiz Resul ve Selami Kızılay (27), tek yumurta ikizi Hilal ve Zeynep Karahan’a (21) talip oldu. Ailelerin ve kız kardeşlerin bunu olumlu bulması üzerine yapılan nişanın ardından ikizler, çifte düğünle dünya evine girdi. Afşin, eşine az rastlanır bir düğüne ev sahipli yaptı. Aynı sınıfta eğitim gören, aynı sırayı paylaşan,  aynı birlikte askerliklerini tamamlayan ve aynı mesleği yapan tek yumurta ikizleri Resul ve Selami Kızılay kardeşler yine kendileri gibi aynı kaderi paylaşan tek yumurta ikizleri olan Hilal ve Zeynep kardeşler ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Dünyaya geldiği andan itibaren hiç ayrılmadığı tek yumurta ikiziyle gerçekleşen düğünle aynı zamanda bacanak olduklarını ifade eden Selami Kızılay, kardeşine bir adım daha bağladığını ifade etti. Düğün merasimlerinde konuşan Selami Kızılay, “Biz dünyaya geldiğimizden buyana hiç ayrılmadık. Beraber büyüdük, beraber okula gittik ve aynı sıralara oturduk. Vatan borcumuz olan askerliğimizi yaparken bile ayrılmadık. Aynı koğuşta kaldık, altlı üstlü yattık ve aynı yerde nöbet tuttuk.” dedi. Tek yumurta ikizi olan kardeşinden hayatının hiçbir döneminde ayrı kalmadığını ifade eden Resul Kızılay ise, ” 27 yıl boyunca hiç ayrılmadık. Mesleklerimiz aynı, ikimizde kule vinç operatörüyüz. Allah bize şimdide beraber düğün yapmayı nasip etti. Hayatımızı yan yana evlerde sürdüreceğiz. Bizimle aynı kaderi paylaşan eşlerimizle evleniyoruz. Çok mutluyuz.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.