DOLAR 32,5492 % 0.27
EURO 34,9215 % 0.36
GRAM ALTIN 2.432,25 % -0,26
ÇEYREK A. 3.976,72 % -0,26
BITCOIN 63.200,00 -0.554
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

30 Haziran 2023 - 9:23

/ kez okundu.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bayram ziyareti dolayısıyla Kahramanmaraş’a gelen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Karacasu Konteyner Kent’i ziyaret ederek depremzedelerin bayramlarını tebrik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ile Karacasu Konteyner Kent’i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı programda depremzedeleri hanelerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Kurtulmuş ve Güngör, çocuklarla da yakından ilgilendi. Konteyner Kent ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz ve il başkanımızla birlikte Karacasu geçici barınma merkezinde konaklayan hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin hanelerine misafir olduk. Nazik misafirperverlikleri, güler yüzleri ve hoş sohbetleri için hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.