DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tarhana Öğütürken Kolunu Kıyma Makinesine Kaptırdı

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2015 - 10:27

/ kez okundu.
Tarhana Öğütürken Kolunu Kıyma Makinesine Kaptırdı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta, 7 yaşındaki Zeliha Arık, tarhana öğütülen kıyma makinesine sol kolunu kaptırdı. Minik Zeliha’nın sol eli bilekten kesildi.

Olay, sabah saatlerinde merkez Dulkadiroğlu İlçesi’ne bağlı Çatmayayla Mahallesi’nde meydana geldi. Zeliha Arık, kurutulan tarhanayı öğütmeye çalışırken sol kolunu kıyma makinesine kaptırdı. Sol kolu sıkışan Zeliha, ailesi tarafından sehpasından kırılan makineyle birlikte Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Eli bilekten parçalanan ve kolunda kırık olduğu saptanan Zeliha, hemen ameliyata alındı ve Doç. Dr. Ali Murat Kalender başkanlığında Dr. Mustafa Kınaş ve Dr. Hakan Şirin tarafından yaklaşık 1 saat süren ameliyatla kolu makineden çıkarılan küçük Zeliha’nın sol eli bilekten kesildi.

Zeliha Arık’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, uzmanlar kentte her yıl birkaç çocuğun aynı nedenle hastaneye başvurduğunu belirterek, kıyma makinelerinin evlerde kullanımının yasaklanması gerektiğini söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.