DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TALHA BORA ÖGE’YLE ŞİİRİN GÖLGESİNE YOLCULUK

Son Güncelleme :

10 Şubat 2015 - 9:43

/ kez okundu.
TALHA BORA ÖGE’YLE ŞİİRİN GÖLGESİNE YOLCULUK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’a davet edilen ünlü radyo programcısı Talha Bora Öge, Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği şiir dinletisiyle sevenlerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Kahramanmaraş kurtuluş bayramı  etkinlikleri çerçevesinde İlimize davet ettiği ünlü radyo programcısı Talha Bora Öge, Sabancı Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Şiirin başkenti Kahramanmaraş’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Radyo 7’nin sevilen ismi Nam-ı Diğer Gölge, dile getirdiği şiirlerle sevenlerini adeta büyüledi.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği şiir dinletisini Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Depkici, Başkan Yardımcıları M. Akif Kahveci, S. Tekin Alparslan, Muharrem Kalkan ve şube müdürleri katıldı.

Şiir’in başkenti Kahramanmaraş’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Öge, “Kahramanlar diyarı Maraş’ta üstatların gölgesindeyiz” dedi.

Programın sonunda ünlü programcıya çiçek takdim ederek teşekkür eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şiirin anlamını sesiyle derinleştiren Talha Bora Öge’nin bundan sonraki süreçte takipçisi olacağını ifade etti. Başkan Okay, “Değerli radyo programcısı kardeşimiz Talha beyde bizim kurtuluşumuza mana kattığı için ayrıca teşekkür ediyoruz. Daha önce radyo programlarını çok fazla takip edemedik. Ancak bundan sonraki süreçte bu anlamlı programları takip edeceğiz.”

Kahramanmaraş’ın kurtuluşuyla ilgili konuşan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak Kahramanmaraş’ımızın kurtuluşunun 95’inci yıl dönümünü elimizden geldiğince çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Büyükşehir Belediyemizin, Dulkadiroğlu Belediyemiz ve Onikişubat Belediyemizin düzenlediği etkinliklerle de kurtuluşumuzun coşkusuna coşku katmaya devam edeceğiz. Daha anlamlı ve daha farklı bakış açılarıyla Kahramanmaraş’ımızın kurtuluşunu geleceğimize ve gençlerimize anlatacağız. Bu destan uzun yıllar bu şekilde anlatılmaya devam edecek. Kahramanmaraş’ımız dünyada madalyalı tek şehirdir. Bize düşen bunu daha manalı şekilde daha geniş kitlelere tanıtmaktır. Büyükşehir yapılanmasıyla hem Büyükşehir Belediyemizin hem de iki ilçe belediyemizin organizasyonlarıyla bu anlamlı gün tüm dünyaya anlatılacaktır.”

Program sonunda Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Depkici, Talha Bora Öge’ye Kahramanmaraş’a özgü ceviz oyması sandık hediye etti.

Şiir dinletisinin ardından ünlü radyocu Talha Bora Öge, kısa bir imza töreni düzenleyerek hayranlarıyla sohbet etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.