DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TAEKWONDO TURNUVASI TAMAMLANDI

Son Güncelleme :

25 Mart 2019 - 7:51

/ kez okundu.
TAEKWONDO TURNUVASI TAMAMLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul sporları faaliyetleri kapsamında “Taekwondo Gençler Gurup Birinciliği turnuvası” 22-24 Mart 2019 tarihleri arasında İlimiz Osman Sayın Spor Salonunda geçekleştirildi.

Taekwondo Gurup birinciliği turnuvasına 22 ilden 500 e yakın sporcu, antrenör ve idareci katılım sağladı. Turnuvaya 22 Mart 2019 Cuma günü Osman Sayın Spor Salonunda açılış seremonisi düzenlendi. Açılış seremonisi tüm sporcuların ve Hakem heyetinin salonda yerlerini alması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması akabinde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI açılış konuşması yaparak İzleyenlere ve sporculara hitap etti. KABAKCI konuşmasında şunları söyledi “Güzel ülkemizin dört bir yanından, Akdeniz bölgesin saklı cennet köşesi Kahramanmaraş’ımıza hepiniz hoş geldiniz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından sporun yaygınlaştırılması alt yapının geliştirilerek Performans sporcularının keşfedilmesi amacıyla gerçekleştirilen Okul Sporları faaliyetlerinden “ Taekwondo Gençler Bölge Grup Birinciliği Turnuvasına” 22-24 Mart 2019 tarihleri arasında Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Osman Sayın Spor Salonumuzda ev sahipliği yapıyoruz. İki gün sürecek olan Grup birinciliği turnuvaları için ilimize 22 ilden yaklaşık 500 e yakın sporcu ve antrenör katılıyor. Müsabakaların Fair Play ruhu içerisinden geçmesini temenni ediyorum. Sizler kendi illerinizde yapılan İl Birinciliği turnuvalarında derece elde ederek grup müsabakalarına katılmayı hak kazanan şehrinizin en iyi Taekwondocularısınız, sizler gibi elit sporcuları ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu düzeyde aldığınız şampiyona deneyimi tüm spor hayatınızda sizlere yardımcı olacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu tür turnuvalar düzenlemekteki yegâne hedefi de işte budur. Sizlere iki gün sürecek olan Taekwondo Gençler Bölge Grup Birinciliği Turnuvasına başarılar diliyorum. Burada ki turnuva sonunda üst tura çıkacak olan takımlara da şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.

Üç gün süren turnuva sonunda derece elde eden sporcuların madalya ve başarı belgelerini Taekwondo İl Temsilcisi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ökkeş SOLMAZ, Basın ve Yayın Şube Müdürü Mustafa ARGUZ, Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Mustafa AKPINAR, müsabaka hakemleri ve Okul İdarecileri takdim ettiler.

Turnuva sonunda ilk dörde girerek üst tura çıkmayı hak kazanan sporcular Haberin Fotoğraflarında belirtilmiştir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.