DOLAR 32,5090 % -0.11
EURO 34,9468 % 0.27
GRAM ALTIN 2.438,87 % 0,65
ÇEYREK A. 3.987,56 % 0,65
BITCOIN 63.392,44 -2.746
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Tabancalı ve Bıçaklı Gasp

Son Güncelleme :

01 Şubat 2015 - 16:03

/ kez okundu.
Tabancalı ve Bıçaklı Gasp
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta marketten muz alıp parasını vermeyen 2 kişi, işyeri sahibine tabanca ve bıçak gösterip tehditler savurdu. Güvenlik kameralarına da yansıyan gerginlik, markette paniğe yaşattı.

Olay, geçen salı akşamı Senem Ayşe Mahallesi Kümbet Caddesi üzerinde bulunan Mehmet ve Ferhat Fidan kardeşlerin sahibi olduğu markette meydana geldi. İddiaya göre, Remzi Ç. ile Alparslan E. akşam saatlerinde girdikleri marketten çikolata satın alıp çıkarken manav bölümünden de muz alarak parasını vermeden gitmek istedi. Remzi Ç. ile Alparslan E., muzun parasını ödemesini isteyen Mehmet Fidan’a olumsuz yanıt verip yanındaki tabanca ve bıçakla küfürler savurarak tehdit etti. Markette paniğe neden olan 2 kişi, daha sonra kaçıp kayıplara karıştı.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Marketteki güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayın ardından Fidan kardeşlerin şikayeti üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis, Alparslan E.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Alparslan E., serbest bırakılırken, kayıp Remzi Ç. ise aranıyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde 2 kişinin markete girdikleri ve aldıkları çikolatanın parasını verip çıkarken muz aldıkları ve para vermeden gitmeye çalıştıkları görülüyor. Görüntülerde şüphelilerin bıçak ve tabanca çekerek manav bölümündeki meyveleri ortaya saçtıkları da görülüyor.

Market sahiplerinden Mehmet Fidan, şüphelilerin kendisine küfür ve tehditler savurduğunu anlatırken şöyle dedi:

“İki genç geldi, alışveriş yaptı ve çıkarken parasını vermediler. Ben ücretini isteyince küfür ederek üzerime doğru yürüdü. İlk başta silah çekti, sonra üzerime yürürken silahı arkadaşına verdi. Sonra bıçakla beni tehdit etti. Sonra polis lafı olunca kaçıp gittiler. Sadece meyve aldılar. Şüphelilerden biri yakalanmış serbest bırakılmış. İlk kez böyle bir saldırı oldu.”

Ferhat Fidan ise gözaltına alınan şüphelinin serbest bırakılmasına tepki göstererek, “Mağdur kalan kardeşim. Bıçak ve silah çektiler. İnsan değeri bu kadar ucuz değildir. O bıçak kardeşime değseydi yada silahı ateşleseydi değer miydi? O silah çekenin de serbest bırakıldığını duydum. Bunlar aynısını bu kez başkasına yapabilir. Böyle kişilerin serbest bırakılması iyi olmaz. Hatta kardeşime emniyette burada bitmeyeceğini söylemişler. Tekrar tehdit almış oradan yani bunun üzerine de serbest bırakılması iyi değil. Devam eder gibime geliyor” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.