DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.778,77 0.99
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sular Akademi Hastanesi’nde göz bölümü açıldı!

Son Güncelleme :

31 Temmuz 2023 - 16:08

/ kez okundu.
Sular Akademi Hastanesi’nde göz bölümü açıldı!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Özel Sular Akademi Hastanesi’nde göz bölümü açıldı!
Kahramanmaraş’ta önemli sağlık kuruluşları arasında yer alan Özel Sular Akademi Hastanesi, göz bölümünü hizmete açtı. Teknolojinin en gelişmiş son cihazları ve alanında uzman doktorlar, hastanenin göz bölümünde hizmet vermeye başladı.


“Sağlıkla Kalın” sloganı ile hastalara şifa olan Özel Sular Akademi Hastanesi bir yeniliği daha bünyesine kazandırdı. Göz alanında hasta kabulüne başlayan Göz hastalıkları Uzmanı Dr. Onur Abdik şu şekilde konuştu; Yaklaşık 20 yıldır Kahramanmaraş’ta hizmet veriyorum Özel Sular Akademi Hastanesi’nde yeni bir sistem kurduk hizmet kalitemizle işimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.


Göz ile ilgili Tüm alt yapımız yenilendi Göz ile ilgili operasyonlarımız Lazer hizmetlerimiz en donanımlı cihaz ve otel konforunda hasta odalarımızla halkımızın hizmetindeyiz. Göz Rahatsızlığı yaşayan Yediden Yetmişe çocuk büyük yaşlı herkesi Özel Sular Akademi Hastanesi’ne bekliyoruz. ‘’Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.