DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Su Kanalına Giren Gençlerden Biri Boğuldu

Son Güncelleme :

22 Ağustos 2015 - 14:05

/ kez okundu.
Su Kanalına Giren Gençlerden Biri Boğuldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta serinlemek için su kanalına giren 16 yaşındaki Mustafa Kel boğuldu, arkadaşı Fatih Kahraman (15) ise son anda kurtarıldı.

BİR ANDA AKINTIYA KAPILDI

Olay, Gölken Sitesi yakınlarında meydana geldi. Mustafa Kel ile arkadaşı Fatih Kahraman serinlemek için kanala girdi. Bir süre yüzen gençler bir anda akıntıya kapıldı. Gençlerin çırpındıklarını gören çevredekiler olayı hemen polise bildirdi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Olay yerine çağrılan dalgıç ekipleri ile çevredeki vatandaşlar Fatih Kahraman’ı son anda kurtarırken, Mustafa Kel’in ise cansız bedenine ulaşıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kahraman’a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sudan daha sonra çıkartılan Mustafa Kel ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kel’in cenazesi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.