DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SORUNLAR BU MASADA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Son Güncelleme :

01 Nisan 2016 - 15:35

/ kez okundu.
SORUNLAR BU MASADA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kaliteli ve hızlı hizmeti amaçlayarak her türlü teknolojik uygulamayla donattığı Çözüm Masası, çalışmalarını en verimli şekilde devam ettiriyor.

Sosyal ve kültürel belediyecilikte fark yaratan Dulkadiroğlu Belediyesi, her türlü hizmette vites yükselterek çalışmalarını sürdürüyor. Halka hizmeti esas alan anlayışını tüm projelerine yansıtan Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşın arz ve taleplerini ise en sağlıklı ve sistemli şekilde sonuçlandırıyor.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kurulduğu ilk günden bu yana hizmet veren çözüm masası, yeni teknolojik özellikleriyle vatandaşa hizmeti hem kolaylaştırdı hem de verimliliğini artırdı.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hizmet üretiminde ve üretilen bu hizmetlerin vatandaşın takip etmesi anlamında çözüm masanın çok önemli olduğunu kaydetti. Dulkadiroğlu Belediyesi hizmet binasının hemen girişinde vatandaşı karşılayan çözüm masası biriminin iki uzman personelden oluştuğunu ifade eden Başkan Okay, hizmet kayıt ve takip sisteminin ise online olarak yapıldığını belirtti.
Arz ve talepte bulunan vatandaşlara takip numarası verdiklerini kaydeden Başkan Okay, bu takip numarasıyla Dulkadiroğlu Belediyesi’nin resmi internet sitesinden vatandaşların hizmet sonuçlarını rahatlıkla öğrendiğini kaydetti. Aynı zamanda tüm dilekçelerin çözüm masası aracılığıyla hızlı ve sağlıklı bir şekilde sonuçlandırıldığını dile getiren Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Halka hizmet hakka hizmettir’ düşüncesiyle vatandaşa hizmeti kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu kapsamda birimler arası yazışmaları kolaylaştıran ve vatandaşı doğrudan sonuca götürecek bir sistemi şuanda aktif olarak kullanıyoruz. Çözüm masası birimimizin kontrolünde olan bu sistemle vatandaşımız tüm belediyeyi dolaşmadan oturduğu yerden arzu ettiği hizmete ulaşmaktadır. Uzman personelimiz vatandaşlarımızın taleplerini kaydederek takibini yapmakta ve sonucunu yine sistem üzerinden vatandaşa bildirmektedir. Bir vatandaşımız hizmet talebinde bulunduktan sonra tekrardan belediyeye gelmeden online olarak talebini bilgisayardan takip edebilir. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu hizmetimizi daha da geliştirerek vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.