DOLAR 32,4678 % 0.17
EURO 34,5126 % 0.03
GRAM ALTIN 2.473,51 % -0,39
ÇEYREK A. 4.044,19 % -0,39
BITCOIN 2.099.255 -5.852
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SİZLERE HİZMET, BİZLER İÇİN İBADETLERİN EN GÜZELİ

Son Güncelleme :

03 Aralık 2016 - 14:25

/ kez okundu.
SİZLERE HİZMET, BİZLER İÇİN İBADETLERİN EN GÜZELİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, engelli vatandaşlarla buluştu. Başkan Mahçiçek, “Sizlere hizmet, bizler için ibadetlerin en güzeli” dedi.

 

Onikişubat Belediyesi tarafından 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla, engelli vatandaşlar onuruna program düzenlendi. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in ev sahipliğinde Saffron Otel’de düzenlenen program, renkli görüntülere sahne oldu. Kamu ve engelli ailelerini bir araya getiren etkinlikte konuşan Başkan Mahçiçek, yılda bir gün değil, her zaman engelli vatandaşlarla el ele, gönül gönüle olduklarını söyledi.

“Bizim inancımızda, bizim değerlerimizde doğumundan ölümüne kadar, engelli olsun, sağlıklı olsun tüm insanlar kıymetlidir” diyen Mahçiçek, “Sizlerin hizmetinizdeyiz. Yaklaşık 2,5 yıldan bu yana yeni kurulmuş bir belediye olarak toplumun tüm kesimlerine hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Ama bizler için sizlere hizmet etmek ibadetlerin en güzeli. Bu bağlamda Onikişubat Belediyemizin tüm birimleri, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev sizlerin hizmetine koşuyor” ifadelerini kullandı.

Engelli vatandaşlar için hayata geçirecekleri projeleri de anlatan Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Engelli çocuklarımız için kısa süreli bakım merkezi projemizi yakında başlatıyoruz. Bu şu demek; bir anne veya babamız bir işi olduğu zaman, engelli çocuğunu buraya bırakacak, işini bitirdikten sonra gelip alacak. Bir başka projemiz Downsendromluçocuklarımız için.Onlara eğitim merkezi yapacağız. Projelerimiz tamam. Bunun için başka bir kompozisyon düşünüyoruz, bunu gerçekleştirdiğimizde yapımına Bir diğer çalışmamız ise ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için akülü sandalyeler alacağız. Bütün bunlar bir defa daha söyleyeyim. Siz gönül kapısı açı olan kardeşlerimiz için ne yapsak az. Bu yaşamı devam ettirebilmek için sizlere ne tür kolaylıklar sağlayabilirsek, onları temin edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum.”

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Sultan Doğru da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün farkındalık yaratması açısından önemli olduğunu söyledi. Doğru, “Burada da gördüğümüz gibi belediye başkanımızın çok fazla çocuğu ve torunu var. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.  3 Aralık dünya engelliler günü sadece bir günle sınırlı değil. Bu sadece bir farkındalık oluşturmak için. Biz eğitim, sağlık ve sosyal hayatta sağlıklı bireylerin olduğu gibi engellilerimiz için de ne gerekiyorsa yapıyoruz. Devletimiz, hükümetimiz, valiliklerimiz, belediyelerimizin ellerinden geldiğince sosyal, ekonomik ve eğitim alanlarında engellilerimizin, sağlıklı bireylerle aynı şartlarda yaşamaları için gerekli tedbirleri alıyorlar. Biz her zaman el birliğiyle sizlerin hizmetindeyiz. Bu güzel organizasyondan dolayı tüm belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm engelli kardeşlerimize de aileleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra, Onikişubat Belediyesince 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hazırlanan video klip katılımcılara izletildi. İklime Hatun Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin de ilahiler seslendirdiği program hediye takdimleri ile son buldu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.