DOLAR 32,5979 % 0.25
EURO 34,7821 % 0.32
GRAM ALTIN 2.404,68 % -1,16
ÇEYREK A. 3.931,65 % -1,16
BITCOIN 66.048,01 0.246
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şırnak’tan Acı Haber! Yaralı Yüzbaşı Şehit Oldu

Son Güncelleme :

22 Ağustos 2015 - 7:14

/ kez okundu.
Şırnak’tan Acı Haber! Yaralı Yüzbaşı Şehit Oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde, AyvalıkKöyü’ndeki Jandarma Karakolu’na dünPKK’lılar tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Jandarma Yüzbaşı şehit oldu.

3 KOLDAN ATEŞ ETTİLER

Beytüşşebap İlçesi’ne yaklaşık 25 kilometre mesafede bulunan Ayvalık Köyü’ndekijandarma karakoluna dün gece saat 21.30 sıralarında bir grup PKK’lı tarafından roketatar ve ağır silahlarla 3 koldan ateş açıldı.

DERİN VADİLERE DOĞRU KAÇTILAR

Saldırıda biri ağır olmak üzere 3 asker yaralandı. Karakolda nöbet tutan askerlerinPKK’lılara karşılık vermesi üzerine yoğun ateş altında kalan PKK’lılar, geldikleri derin vadilere doğru kaçtı. Teröristlerin kaçtığı bölgeye, Ayvalık Jandarma Karkolu’ndaki birlik tarafından top atışı yapıldı. Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’ndan kalkan taarruz helikopterleri de PKK’lıların kaçtığı bölgeyi yoğun ateş altına aldı.

YARALI YÜZBAŞI ŞEHİT OLDU

Çatışma bittikten sonra helikopter ile Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralı askerlerden durumu ağır olan Jandarma Yüzbaşı doktorların tüm müdahalelerine rağmen gece 02:00 sıralarında şehit oldu. Yaralı 2 uzman çavuşun Asker Hastanesi’ndeki tedavileri devam ediyor.

Bölgede hava destekli operasyon sürüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.