DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şirikçi, darbe girişimini kınadı

Son Güncelleme :

19 Temmuz 2016 - 8:00

/ kez okundu.
Şirikçi, darbe girişimini kınadı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi:

“Halkımız darbecilere gereken cevabı vermiştir”

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, millet iradesine karşı düzenlenen, demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek darbe girişimini şiddet ve nefretle kınadığını bildirdi.

Şirikçi, 15 Temmuz gecesi hain odaklarca gerçekleştirilen darbe girişimi nedeniyle yayımladığı mesajında, demokrasiye müdahalenin hiçbir haklı gerekçesi olamayacağını belirtti. Darbe girişiminin duyulduğu andan itibaren sokaklara çıkan ve darbecilerin karşısında dimdik duran Türk milletinin destan yazdığını ifade eden Şirikçi, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütün fertleri olarak, demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

Darbe günlerinin artık geçmişte kaldığını vurgulayan Şirikçi, şöyle devam etti:

“Ankara ve İstanbul başta olmak üzere, yurdumuzun çeşitli bölgelerinde demokrasimize ve milli iradeye yönelik girişilen hain ve alçakça kalkışma, milletimizin dik duruşu sayesinde amacına ulaşamadan önlenmiştir. Demokrasimizi en ağır şekilde sekteye uğratma teşebbüsünde bulunan hainler, milletimizden gereken dersi almıştır. Bu hainleri, Yüce Türk adaletine havale ediyoruz. Bizler milli iradenin, TBMM’nin, demokrasinin, TSK ve emniyet güçlerimizin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızı canice katleden bu darbecileri şiddetle lanetliyoruz.”

Canını siper ederek; vatanına, demokrasisine ve seçilmiş hükümetine sahip çıkan Türk halkına teşekkür eden MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, polis, asker ve sivil olmak üzere tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dilediğini kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.