DOLAR 32,5080 % -0.12
EURO 34,9511 % 0.3
GRAM ALTIN 2.434,82 % 0,48
ÇEYREK A. 3.980,94 % 0,48
BITCOIN 64.206,09 -0.819
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sınırları Aştık: Üniversitemiz 27’nci EAIE Fuarında Yer Aldı

Son Güncelleme :

09 Ekim 2015 - 9:20

/ kez okundu.
Sınırları Aştık: Üniversitemiz 27’nci EAIE Fuarında Yer Aldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) tanıtım faaliyetlerini uluslararası alanda sürdürmeye devam ediyor. Üniversitemiz bu yıl 27.’si düzenlenenAvrupa’nın en büyük uluslararası yüksek eğitim fuarı olan Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE -European Association For International Education)fuarına katıldı.

90 ülkeden 5050 katılımcının yer aldığı İskoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenen fuara Türkiye Ulusal Ajans standında 27 üniversite katılırken, Üniversitemiz de katılıma hak kazanan 27 üniversite içerisinde yer buldu.

İngiltere’de yerel ve ulusal basında geniş yer verilen ve Glasgow kentine büyük bir hareketlilik getiren fuarda Üniversitemiz Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Erasmus Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Fikret Birdişli’nin başkanlığında üç kişilik bir heyetle temsil edildi.

Uzun bir hazırlık evresinin ardından Üniversitemizi tanıtan özel bastırılmış katalog, broşür ve promosyon ürünleri ile Glasgow’a ulaşan heyetimiz, fuarın ilk günden itibaren sıkı bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdi. Fuar boyunca çok sayıda ziyaretçi ağırlayan KSÜ standı büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılandı.

Fuar kapsamında ayrıca ABD, Çin, Güney Afrika, Rusya gibi birçok ülke standı ziyaret edilerek 70’e yakın üniversite ve kurumsal temsilci ile öğrenci ve öğretim üyesi değişim programlarına ilişkin ön mutabakat sağlandı. KSÜ heyeti fuar süresince yükseköğretimde uluslararasılaşma kapsamında düzenlenen pek çok panel ve konferansa da katıldı.

Türkiye’den çok az sayıda üniversitenin katılabildiği EAIE fuarında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi en iyi ve en kaliteli platformlarda temsil edilerek gelecekle ilgili vizyonunu güçlendirmede önemli bir adım attı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.