DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Simya’dan Öğretmenlerine Psikoloji Semineri

Son Güncelleme :

12 Ekim 2016 - 13:34

/ kez okundu.
Simya’dan Öğretmenlerine Psikoloji Semineri
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Simya Eğitim Kurumları Uzm. Psikoloğu FATİH KİRİŞCİ, öğretmenlere yönelik psikoloji eğitim semineri gerçekleştirdi.

“Mutlu çocuklar bilinçli aileler ve öğretmenlerle sağlanır” düşüncesini savunan uzm. psikolog Fatih KİRİŞCİ ile Simya Eğitim Kurumlaı’rnda öğretmenlerle keyifli bir seminer gerçekleştirildi. Kişilik yapımız ve kişiliğimizi etkileyen ruhsal yapılardan bahsedildi.

dscf6271

En sık karşılaşılan ruhsal problemlerden ve çocuklarda görülen davranım bozukluklarına değinildi.  Hangi belirtilerin hangi ruhsal veya davranım bozukluğuna  işaret ettiğini ve bu durumlar karşısında neler yapabiliriz sorularına cevap arandı. Özellikle olası oluşabilecek ruhsal problemlerin veya davranım bozuklukları karşısında neler yapılması gerektiğinden bahseden uzm.

dscf6286

Psikolog Fatih KİRİŞCİ, bu konuda öğretmenlere ve ebeveynlere çok iş düştüğünü, çocukluk yaşlarda halledilemeyen problemlerin ileriki yaşlarda çok daha büyük sorunlarla karşımıza çıkacağını söyledi.

dscf6282

Öğretmenlik  mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğu, sadece bilgi aktarmaktan ibaret olmadığını ve  insanı yönlerimizin de  bu meslekte ön planda olduğu bakış açışı ile seminer gerçekleştirildi. Seminer sonunda öğretmenlere yönelik bir de ruhsal belirtileri tarama envanteri yapılarak uygulamalı ve bir o kadar da keyifli bir seminer gerçekleşti

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.