DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.431,29 -1.035
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sezal, Mülteci sorunu tüm dünyanın yaşadığı en büyük sorunlardan birisi!

Son Güncelleme :

22 Şubat 2022 - 22:11

/ kez okundu.
Sezal, Mülteci sorunu tüm dünyanın yaşadığı en büyük sorunlardan birisi!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, “Mülteci sorunu sadece Türkiye’nin değil küresel anlamda tüm dünyanın yaşadığı en büyük sorunlardan birisi.”dedi
İşte Sezal’ın o açıklaması: “Bugün Avrupa Birliği dahi cumhurbaşkanımızın baskısıyla dünya üzerindeki mültecilere destek oluyorlar. Ama hiçbiri Türkiye Cumhuriyeti devleti cumhurbaşkanımızın gayretleri ötesinde bir gayret maalesef gösteremiyorlar. Mülteci sorunu sadece Türkiye’nin değil küresel anlamda tüm dünyanın yaşadığı en büyük sorunlardan birisi. Önümüzdeki yıllarda dünyada mülteci probleminin küresel anlamda çok daha ciddi boyutlara ulaşabileceği ve bu sorunun sadece Türkiye’nin değil küresel anlamda dünyanın asıl problemlerinden biri olduğu gerçeğini unutmamız lazım.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.