DOLAR 32,6405 % 0.38
EURO 34,8669 % 0.18
GRAM ALTIN 2.494,19 % 0,39
ÇEYREK A. 4.078,00 % 0,39
BITCOIN 2.073.300 2.645
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sezal: “2020’de yatırımlarımız artacak

Son Güncelleme :

25 Aralık 2019 - 10:27

/ kez okundu.
Sezal: “2020’de yatırımlarımız artacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cihat Sezal ile 2019’un son röportajı!

Sezal: “2020’de Sağlık alanında yatırımlarımız artacak!”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, 2019 yılını değerlendiren özel röportajında Kahramanmaraş’a 2020 yılında yapılacak yatırımları anlattı.

Milletvekili Sezal: “2019 yılında Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak şehrimize hizmet noktasında birçok hizmet sarf ettik. Bununla ilgili birçok görüşme yaptık. İnşallah bunların yansıması 2020 yılında olacak. Özellikle en yakınını söylemek istiyorum. Kadın doğum ve çocuk hastanemizin inşallah 2020’de temelini atarız. 300 yataklı bir hastane olacak. Kahramanmaraş’ta sağlık hizmetlerinin daha iyi verilmesi adına Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Necip Fazıl Şehir Hastanesi yerleşkesine yapılacak. Daha öncede belirttiğim gibi Yörük Selim hastanemizin yapımı için Sağlık Bakanımızı Kahramanmaraş’ımıza davet ettik. 2020 yılı içerisinde inşallah bakanımızı Kahramanmaraş’a getireceğiz” dedi.

“Hal kavşağı bitmek üzere”

Yapımı kamuoyunu meşgul eden hal kavşağı ile ilgili soruları da yanıtlayan Milletvekili Sezal: “Hal kavşağımız bitmek üzere. Hava şartları müsaade edince asfaltlama çalışmaları hemen başladı. Dün itibari ile tek yön gidişler için yol açıldı. İnşallah 2-3 gün içerisinde de hal kavşağı tamamen hizmete açılır. Ufak tefek sıkıntılar oldu ama mühim olan hizmetin tamamlanması ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin hizmetine sunulmuş olmasıdır. Akabinde de Arsan, sanayi ve Havalimanı kavşağının da yapılmasıyla ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.

“Türkiye son 4-5 yılda çok ciddi badireler atlattı”

Günümüz ekonomisine değinen Sezal: “Biliyorsunuz Türkiye son 4-5 yılda çok ciddi badireler atlattı. Bunun bir takım yansımaları var. Yanı başımızda Suriye’nin ülkemize olan etkisi malum. Ortadoğu’da yaşanan sürecin Türkiye’yi es geçmesi mümkün değil. Bu bölgelerde yaşanan olaylardan Türkiye bazen olumlu bazen olumsuz etkiler içerisine girebilir. Ekonomi noktasına gelince buradan sadece Türkiye’nin etkilendiğini söylemek haksızlık olur. Bugün İngiltere, Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde ekonomik bir takım sıkıntılar var. Amerika’da yine ekonomik sıkıntılar var. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi biz önümüze bakıyoruz. Biz milletimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz ve ekonomik şartları düzeltmek için de canla başla gayretle çalışacağız. 2020 yılı içerisinde bu sıkıntıların tamamını geride bırakacağız. Türkiye artık üreten bir ülke haline gelecek. Eskiyi çok iyi hatırlamak ve bugünkü şartlarda bugünkü dünya konjoktürün de geldiğimiz bu noktayı

hafife almamak lazım. Recep Tayyip Erdoğan bugün dünyada konuşulan 3-5 liderden birisi” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanımızı 12 Şubat’ta Kahramanmaraş’a davet ettik!

Cumhurbaşkanlığı himayelinde yapılacak olan ve bu yıl kurtuluşunun 100. Yılını kutlayan Kahramanmaraşlılara müjdeyi veren Sezal: “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal bey mecliste Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 12 Şubat etkinliklerine davet etti. Olağanüstü bir gelişme olmazsa Cumhurbaşkanımız 12 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta olacak” ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.