DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞEYHADİL MEZARLIĞI GENİŞLETİLİYOR

Son Güncelleme :

28 Şubat 2016 - 15:37

/ kez okundu.
ŞEYHADİL MEZARLIĞI GENİŞLETİLİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Şeyh Adil Mezarlığı yanında bulunan DSİ 201. Şube Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunarak Şeyh Adil Mezarlığı’nın genişletileceği müjdesini verdi.

_STC5103

İncelemelerin ardından bir açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Şeyh Adil Mezarlığı’nda genişletme çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek: “Şeyh Adil Mezarlığı bitişiğindeki DSİ 201. Şube Müdürlüğü alanının tapusu birkaç güne kadar Büyükşehir Belediyemize geçiyor.

_STC5105

DSİ ve ilgili bakanlıkla görüşerek buradaki bina ve lojmanlara karşılık bina yapacağımızı taahhüt ederek anlaşmıştık. DSİ 20. Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde bu bina ve lojmanların yapımını tamamladık.

DCIM100MEDIADJI_0032.JPG

Buradaki alanın bize geçmesi biraz süreç aldı. Yoksa biz göreve gelir gelmez burası için anlaşmıştık. Yeni binaların yapımı ve taşınması da bir süreç aldı. Birkaç ay inşaat için ihale süreci oldu. Bir yıl içerisinde de bu binaların yapımı tamamlandı. Sadece buranın taşınması kaldı. Bu taşınma işlemi de birkaç gün içerisinde gerçekleşecek. Taşınma işleminin ardından Şeyh Adil Mezarlığı’nda genişletme çalışmalarımız başlayacak. Böylelikle Şeyh Adil Mezarlığımızı genişletmiş olacağız.

Bunun yanı sıra DSİ 201. Şube Müdürlüğümüzün yanında bulunan Karayollarına ait alan için de çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah orayı da yakın zamanda alacağız” dedi.

_STC5081

DULKADİROĞLU’NA YENİ MEZARLIK ALANI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu ilçesine yeni bir mezarlık alanı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı açıklamada: Dulkadiroğlu ilçemizdeki vatandaşlarımızın Kılavuzlu’daki Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlığı’na gitmeleri çok zor oluyor diye bu ilçemizde de yeni bir mezarlık alanı için  çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde bu bölgeyi de rahatlatmış olacağız” diye konuştu.

DCIM100MEDIADJI_0017.JPG

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.