DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sevgilisini Silahla Yaralayan Firari Hükümlü Yakalandı

Son Güncelleme :

13 Kasım 2015 - 14:41

/ kez okundu.
Sevgilisini Silahla Yaralayan Firari Hükümlü Yakalandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta, 4 ay önce çeşitli suçlardan tutulduğu cezaevinden firar edip sevgilisi Aysel D.’yi pompalı tüfekle bacağından yaralayan hükümlü 30 yaşındaki Kubilay T., polistarafından operasyonla yakalandı.

‘Yaralama, firar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hırsızlık ve uyuşturucu madde temin etmek’ suçlarından 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Kubilay T., geçen Temmuz ayında hükümlü olarak kaldığı Türkoğlu Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’ndan firar etti. 4 aydır aranan Kubilay T., geçen ay sevgilisi Aysel D.’yi Onikişubat Parkı’nda pompalı tüfekle bacağından yaraladıktan sonra kayıplara karıştı. Kubilay T.’nin Üngüt Mahallesi’ndeki bir bağ evinde saklandığını belirleyen polisler, operasyon yaptı. Polisi fark edince otomobilini bırakıp kaçmaya çalışan Kubilay T., kısa süreli kovalamacanın ardından İstiklal Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada Kubilay T.’nin sevgilisi Aysel D.’ye açteş atığı pompalı tüfeğe de ulaşıldı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kubilay T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.