DOLAR 32,5889 % 0.35
EURO 34,7978 % 0.17
GRAM ALTIN 2.499,76 % 0,61
ÇEYREK A. 4.087,10 % 0,61
BITCOIN 2.112.218 4.904
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SESSİZLER İFTAR’DA BULUŞTU

Son Güncelleme :

08 Temmuz 2015 - 8:34

/ kez okundu.
SESSİZLER İFTAR’DA BULUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş (İşitme Engelliler) Sessizler Derneğinin Yeni Yönetim Kurulu ,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ve Onikişubat Belediyesi Belediye Meclisi Üyesi ve Engelliler Komisyonu Başkanı Muhammet Mustafa Doğru ile İftar’da buluştu.

 

Geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Kahramanmaraş (İşitme Engelliler) Sessizler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Akif Kirişçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sessizler Derneğinin Yeni Yönetim Kurulu Geçtiğimiz akşam Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ve Onikişubat Belediyesi Belediye Meclisi Üyesi ve Engelliler Komisyonu Başkanı Muhammet Mustafa Doğru ile İftar’da buluştu.Buluşmada hem iftar yapıldı hem de karşılıklı yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

 

Proğramda ilk olarak konuşan Sessizler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Akif Kirişçi şunları söyledi’’Bizleri kırmayarak bugün davetimize icabet ettiniz ve iftarımızı birlikte yapıyoruz.sizlere Yönetim Kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz.İlimizde Engellilerle ilgili yapmış olduğunuz çalışmalar için de teşekkür ediyoruz.Sorunlarımızı bizlerle istişare ederek çözüyorsunuz buda bizleri memnun etmektedir’’dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ise yaptığı kısa konuşmada’’Bu nazik davetiniz için sizlere teşekkür ediyorum,burada bir araya geldik hem çalışmalarımızı anlattık hem de sorunlarınızı ilk ağızdan dinledik,Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları ve bilgileri dahilinde sorunlarınızı çözmede ve çözüm noktasında çalışmalarımızı yaparken sizlerle daima istişareye ve fikir alışverişine önem veriyoruz bu yönde çalışmalarımıza da devam edeceğiz, yeni yönetim kurulumuza bir kez daha başarılar diliyor hayırlı olsun diyorum’’’dedi.

 

Onikişubat Belediyesi Belediye Meclisi Üyesi ve Engelliler Komisyonu Başkanı Muhammet Mustafa Doğru ise şunları söyledi’’Bu güzel Mübarek Ramazan Ay’ı akşamında sizlerle olmak bizim için çok güzel bir duygu,Sizlerle bu akşam hemhal olduk,Bizlerde Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek Bey’in talimatları doğrultusunda gerek Komisyon olarak gerekse Belediye çalışanları olarak sizlerle istişare ve diyalog  halinde  hizmetlerimizi verme ve sorunları çözme gayretindeyiz,Bu vesileyle yeni yönetim kurulumuza bir kez daha başarılar diliyor hayırlı olsun diyorum’’dedi.

 

Düzenlenen iftar proğramında Sessizler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Akif Kirişçi ile Yönetim Kurulu Üyeleri Duygu Taşdemir,Abdurrahman Akbaba,Süllü Kurt,Ali İğci,Ali Ekici ve Latif Aslan hazır bulundu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.