DOLAR 32,2859 % -0.24
EURO 34,8758 % 0.08
GRAM ALTIN 2.393,52 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,41 % -0,14
BITCOIN 62.902,01 6.781
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şekeroba’nın Yeni Muhtarı Mevlit Okutup Yemek Verdi

Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 9:11

/ kez okundu.
Şekeroba’nın Yeni Muhtarı Mevlit Okutup Yemek Verdi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Şekeroba’nın Yeni Muhtarı Mevlit Okutup Yemek Verdi
Kahramanmaraş’ın Şekeroba Mahallesinde muhtar seçilen Nadir Bekereci, mevlit okutup birlik-beraberlik yemeği verdi.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Mazbatasını alarak göreve başlayan Şekeroba Mahalle Muhtarı Nadir Bekereci, mahalle sakinlerini bir araya getirmek için bir yemek organizasyonu düzenledi. Yemekte, mahalle sakinleri bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma imkanı buldu.
Davete icabet eden yüzlerce yaklaşık 2 bin 500 kişi yemek yiyip, okunan dualar eşliğinde hayır dileklerinde bulundu.
Çiçeği burnunda muhtara tebriklerini ileten seçmenler, başarılı hizmet beklediklerini söylediler.
Etkinlik sonrası bir açıklama yapan Muhtar Nadir Bekereci, “Mahalle halkımız bize teveccüh etti, bizi göreve getirdi. Özümüzde hizmetkârlık var. Şekerobamıza Allah utandırmadan hayırlı hizmetler yapacağız. Anlattığımız projelerimiz bir bir hayat geçireceğiz. Rabbim bize bu hizmet yolunda güç ve kuvvet versin. Bugün mahalle halkımızın kaynaşması için böyle bir yemek tertip ettik.” dedi.
Mahallenin deprem sonrası durumunu da değerlendiren Bekereci; “Deprem bizin en az 50 yıl geriye attı. O nedenle yapacak çok işimiz var. Mahallemizi ileri sıçratacağız. Deprem ve vatan şehitlerimize rahmet diliyorum. Bölge olarak depremden en çok etkilenen yer olduk. Can kaybımızda çok fazla. Yaraları sarmak için işimiz zor olsa da ekibimizle birlikte biz bunun üstesinden geleceğiz.” Diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.