DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.104.658 1.731
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞEHİTLER DİYARINA GEZİ

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2016 - 7:44

/ kez okundu.
ŞEHİTLER DİYARINA GEZİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, TEOG Deneme Sınavında okullarında başarılı olan öğrencileri Çanakkale Gezisi ile ödüllendirdi.

Öğrencilerin Çanakkale’ye uğurlanması sırasında öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. M. Fetih Yanardağ, öğrencilerin dört kafile halinde Çanakkale’ye gönderildiğini söyledi.

Daire Başkanı Yanardağ öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada: “Sevgili öğrenciler, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un hepinize selamları var.

Bildiğiniz gibi geçen sene başlattığımız bir organizasyon bu. YGS Deneme Sınavı’nda birinci olanları Çanakkale Gezisi ile ödüllendirmiştik. Bu sene de yine YGS Deneme Sınavında dereceye girenlerin yanı sıra TEOG Deneme Sınavı’nda da başarılı olanları Çanakkale Gezisi ile ödüllendirdik. Sizleri de oraya gönderiyoruz. Tarihimizin o şanlı destanını yazıldıkları topraklarda, şehitlerimizin yattığı o topraklarda görün istiyoruz. Çanakkale’de yüzlerce Maraşlı şehit var.

İl genelinde yaptığımız deneme sınavı sonucunda okullarında dereceye giren 337 öğrencimizi Çanakkale’ye götürüyoruz. Bu sene yaptığımız farklı bir uygulama daha var. O da Konya Gezisi. Yarın Konya’da olacaksınız Mevlana Müzesini ve görülmesi gereken yerleri gezip göreceksiniz ve sonrasında Çanakkale’ye geçeceksiniz.

Ben hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşaallah hayat boyu başarılı olursunuz. İstikbalde de güzel bir meslek sahibi olur ve Kahramanmaraş’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı hizmetler sunarsınız.

Çanakkale’ye vardığınızda uzman rehberleri sizleri karşılayacak ve Çanakkale Destanı’nın yaşandığı yerleri sizlere tek tek göstererek anlatacaklar. Ne mutlu sizlere ki tarihimizde çok önemli bir yeri olan Çanakkale gibi bir yere gidiyorsunuz. Sizlere hayırlı yolculuklar ve kazasız belasız seyahatler diliyorum” diye konuştu.

Çanakkale Gezisine toplamda 337 öğrenci günlük 2 otobüs olmak üzere dört kafile halinde gönderildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.