DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit Yakınları Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

09 Nisan 2018 - 15:48

/ kez okundu.
Şehit Yakınları Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı davetlisi olarak Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis’ten gelen 50 şehit yakınları Kahramanmaraş şehitliğini ziyaret etti.

Düzenlenen program kapsamında, Kahramanmaraş Şeyhadil Mezarlığındaki şehitliğe gelen şehit yakınları, şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.

Adana Jandarma Bölge Komutanı Hacı İlbaş’ın eşi Yasemin İlbaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerle şehit yakınlarının birbirlerini tanımasını istediklerini söyledi.

Şehit yakınlarının baş tacı olduğunu belirten İlbaş, “Buradaki amacımız şehit ailelerini bir araya getirerek, birbirlerinin tanımaları ve birbirlerinin dertlerine ortak olmaları. Bizlerin her zaman onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerine ne yapsak azdır, onlar bizim başımızın tacıdır.” diye konuştu.

Şehit Uzman çavuş Ali Bezik’in eşi Nilgün Bezik ise şehit ailelerinin hepsinin aynı acıyı yaşadığını, acılarının aynı olduğunu düşündükleri için farklı illerdeki şehit yakınlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Şehit yakınları, program kapsamında kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.