DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ORHAN SÜRMEN ANISINA WUSHU TURNUVASI DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

10 Eylül 2018 - 10:46

/ kez okundu.
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ORHAN SÜRMEN ANISINA WUSHU TURNUVASI DÜZENLENDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

08-09 Eylül 2018 tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonunda Şehit Uzman Çavuş Orhan Sürmen Anısına Wushu turnuvası düzenlendi.

Afrin harekâtında sırasında yerde gördüğü Kuran-ı Kerimi yükseğe kaldırmak için aldığında tuzaklı bombanın patlaması sonucu şehit olan Hemşerimiz Orhan Sürmen anısına düzenlenen Doğu ve Güneydoğu illeri Wushu turnuvası Yıldız, Genç ve Büyükler kategorilerinde10 ilden 200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Turnuvaya 08 Eylül 2018 saat 16:00 da açılış seremonisi yapıldı. Turnuvaya katılan tüm sporcular, Antrenörler ve Hakem heyeti salondaki yerlerini almaları ile birlikte Saygı Duruşu ve İstiklal marşımız okundu. Akabinde Kuran Tilaveti ile Aziz Şehitlerimize Fatihalar okunmasının ardından Sporcular yaptığı Wushu Taolu Taichi, Sanda ve Kung-fu gösterileri salondan büyük ilgi gördü. İki gün süren Turnuva birbirinden güzel seyir zevki yüksek müsabakalara sahne oldu.

Şehit Osman Sürmen Doğu ve Güneydoğu İlleri Wushu Turnuvası sonunda toplam puanlar ile oluşan takım puanlarının hesaplanması sonucunda Takım sıralamaları şu şekilde oluştu.

Bayanlar;

1.Kahramanmaraş

2.Mardin

3.Şanlıurfa

Erkekler;

1.Kahramanmaraş

2.Batman

3.Elazığ

Wushu Antrenörümüz Halide Ay yönetimindeki Kahramanmaraş Wushu Takımı 65 sporcu ile katıldığı Turnuva sonunda Hem Bayanlar hem de Erkekler kategorilerinde birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Turnuva sonunda derece elde eden sporcuların Madalyalarının ve takımların kupalarını Kahramanmaraş Wushu il temsilcisi Mücahit Kabakcı, Hakem heyeti ve takım antrenörleri takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.