DOLAR 32,5080 % -0.12
EURO 34,9511 % 0.3
GRAM ALTIN 2.434,82 % 0,48
ÇEYREK A. 3.980,94 % 0,48
BITCOIN 64.206,09 -0.819
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit Polis Ilhan Güleç, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Son Güncelleme :

17 Ekim 2016 - 15:35

/ kez okundu.
Şehit Polis Ilhan Güleç, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gaziantep’te, polisin hücre evine düzenlediği operasyonda IŞİD’li ‘canlı bomba’ teröristin üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan polislerden 49 yaşındaki İlhan Güleç’in cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta düzenlenen toprağa verildi.

Gaziantep’teki törenin ardından memleketi Kahramanmaraş’a getirilen şehit polis Güleç’in Türk bayrağına sarılı tabutu, Onikişubat Mahallesi’ndeki baba ocağında götürülerek helallik alındı. Şehit polis Güleç için Ulu Camii’nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende şehidin annesi Saadet, eşi Beyhan, kızı Neslihan Cansu ile yakınları tabuta sarılıp ağıt yaktı. Şehidin ailesini teskin etmeye çalışan kadın polislerin de gözyaşlarına hakim olamadığı törende babasının şapkasını takan Neslihan Cansu, tabuttan güçlükle ayrıldı. Şehidin oğlu İrfan Güleç ise törende güçlükle ayakta durabildi. 23 yıllık şehit polisin Güleç’in cenazesi, kıldırılan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.