DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit Pilot Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Son Güncelleme :

08 Temmuz 2016 - 9:20

/ kez okundu.
Şehit Pilot Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Giresun’un Alucra ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Hilmi Özer’in (42) cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Giresun’un Alucra ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma PilotYarbay Hilmi Özer’in (42) cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Giresun’un Alucra ve Gümüşhane’nin Kozağaç jandarma karakollarındaki personeli ziyaret eden askeri personeli ile ailesini taşıyan helikopterin dün akşam Alucra ilçesine bağlı Tohumluk Köyü yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Hilmi Özer’in cenazesi, Giresun’da düzenlenen resmi töreninin ardından havayoluyla Malatya’ya, ardından helikopterle memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine getirildi.

Şehit Pilot Yarbay Özer için ilçenin Gariplik Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, askerlerin omzunda camiye getirilirken babası Cuma ve annesi Fatma ile çocukları ayakta durmakta güçlük çekti. Cenaze töreninde şehidin pilotun en büyük oğlu Tuğrahan sağlık görevlileri kontrolünde törene katıldı.

Evli ve 3 erkek çocuk babası Özer’in cenazesi, İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua ve gözyaşlarıyla Gariplik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Törene; Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, Uğur Dilipak, İmran Kılıç, İlker Çitilve Nursel Reyhanlıoğlu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, AdanaBölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Garnizon Komutanı Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şehidin babası Cuma, annesi Fatma, eşi Türkan Tan, kardeşleri, yakınları, çocukları Tuğrahan (15), Alper (12) ve Ahmet (7) ile vatandaşlar katıldı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.