DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit Öğretmenlerimizi Unutmadık

Son Güncelleme :

21 Nisan 2015 - 12:20

/ kez okundu.
Şehit Öğretmenlerimizi Unutmadık
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’ın Ekinözü ilçesine bağlı Altınyaprak köyünde, terör örgütü mensupları tarafından 22 Nisan 1996’da şehit edilen 3 öğretmen için MHP Ekinözü İlçe Teşkilatı 19’uncu yıldönümü ve Şehit Öğretmenleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

22 Nisan 1996’da yılında şehit edilen Nurettin Aslan, Hacı Ömer Serin ve Aydın Yılmaz Adlı Öğretmenler gündeme getirilmeyen şehit öğretmenlerden sadece Üç tanesi. Bu durumun değişmesi için harekete geçen MHP Ekinözü İlçe Teşkilatı  Ekinözü İlçesinde Şehit Edilenen ve birçok şehit öğretmen adına, sizi unutmadık mesajı yayınladı.

Şehit Öğretenlerimiz  “Bayrağımızın dalgalandığı her yere giderim” diyor, başka bir şey demiyordu. Nokta tayin inlerin çıktığı   o Yıllarda teröre müzahir bölge olan  Ekinözü İlçesin Altunyaprak Köyü’ne ulaşır ulaşmaz, görev yapacağı okula giderek Göreve Başladılar

O Bölgenin Çocuklarına Bir Kelime Öğretmek için Canla Başla Çalıştılar Türkiye Cumhuriyeti Devletin Yasarlarını Öğrettiler ama Bu durumdan Rahatsız Olanlar vardı .

Altınyaprak  İlköğretim Okulu’nda görev yapan Nurettin Aslan, Hacı Ömer Serin ve Aydın Yılmaz adlı öğretmenler, 1996 yılında PKK’lı teröristler tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapmamaları için tehdit edilmiş Teröristlerin tehditlerine boyun eğmeyen Aslan, Serin ve Yılmaz kaldıkları lojmanda 22 Nisan Gecesi Türkçeyi düzgün konuşanı, “Biz faşist T.C.’nin hiçbir öğretmenini Bölgemize Sokmayacağız  Çocuklarımıza T.C’nin Hiçbir şeyine gereğimiz Yoktur diyerek Sizlere daha öncede Uyardık Bu 23 Nisanı Kutlamayacaksınız diyerek Tehditlerini savundular  boyun eğmeyen Öğretmenler Bir Gurup  PKK Terör Örgüttü Mensupları tarafından  elleri arkalarından bağlandıktan sonra teröristlerce kurşuna dizilerek şehit edildi.

Öğretmenlerin cansız bedenleri 23 Nisan sabahı lojmana gelen minibüs şoförü tarafından bulundu.   Olay, okulda ellerinde bayraklarla öğretmenlerini bekleyen öğrencilerle tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik güçleri aynı bölgede bölücü terör örgütü Üyelerini silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirdi.

Kriminal inceleme sonucunda teröristlerin üzerinden çıkan silahların öğretmenlerin şehit edildiği olayda kullanılan silahlar olduğu belirlendi.

Ekinözü İlçemize Görevlerini Yapmak için Gelen Eğitim Gönlüsü Nurettin Aslan, Hacı Ömer Serin ve Aydın Yılmaz Öğretmenlerimiz İlçemize Bağlı Altınyaprak Köyünde PKK Terör Öğürttü Mensuplarınca Kahpe kurşuna dizilerek şehit edildi

1989-1997 Yıları Arasında İlçemiz Bölgemizde Başı Boş Gezen Köpekler PKK Terör Örgüttü Mensupları tarafından vatan için, millet için hizmet eden ve görevlerini yaparken şehit edilen 3 öğretmeni hiçbir zaman unutmadık ve Unutmayacağız, üç önemli insanı bir kez daha anıyoruz Başta Şehitlerimizin Aileleri olmak Üzere Mili eğitim Camiasın Başı Sağ olsun.

MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek Bizim Topraklarımıza Bizim Çocuklarımız İçin Şehit Olan Üç Öğretmenin İsimleri yaşatılması Gerektiğini düşünüyorum Başta Milli eğitim Bakanlığına Çağrım Öğretmenlerin isimlerini Ekinözü İlçesinde Okullara Verilsin Ekinözü Belediyemizde sesleniyorum Bu Çok değerli Üç İnsanın İsimlerini İlçemizde Cadde ve Sokaklar veya Kütüphane Sağlık Ocağı gibi Benzeri yerlere verilsin diyerek

Bu duygu ve Düşüncelerle Şehitlerimize Allahtan Rahmet Kederli ailelerine Başlığı diliyorum .

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.