DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞEHİT MUSTAFA KATIRLI KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

10 Eylül 2018 - 10:32

/ kez okundu.
ŞEHİT MUSTAFA KATIRLI KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kreş ve Gündüz Bakım Evin de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Eski ceza evi yerine yapılan Kreş ve Gündüz bakım evini vatandaşların hizmetine sunmayı planlayan Pazarcık Belediyesi geçtiğimiz aylarda temelini attığı Kreş ve Gündüz bakım evinde çalışmasını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Diyarbakır Sur’da Şehit olan Pazarcıklı Özel Harekât Polisi Mustafa Katırlının isminin verileceği kreş ve gündüz bakım evinde çalışmaları tüm hızıyla devam ederken çalışmayla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl yıkımını tamamladığımız ceza evinin yerine ilçemizin büyük eksiklerinden olan kreş projemizi hayata geçiriyoruz. Çocuklarımız için bütün ince ayrıntıların düşünüldüğü, kreş ve aynı zamanda gündüz bakımevini ilçeye kazandıracak olmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.