USD49,17EUR55,10ALTIN6.633,03Istanbul18° Açık6:05İMSAK'AKALAN SÜRE
Genel

ŞEHİT AİLELERİNİN VE GAZİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

ŞEHİT AİLELERİNİN VE GAZİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatanı korumak için canlarını feda eden şehitlerin yakınlarına ve bu uğurda canını esirgemeyen gazilere her zaman destek olacaklarını…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
ŞEHİT AİLELERİNİN VE GAZİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

ŞEHİT AİLELERİNİN VE GAZİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatanı korumak için canlarını feda eden şehitlerin yakınlarına ve bu uğurda canını esirgemeyen gazilere her zaman destek olacaklarını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, kongre sonrası yeni oluşan yönetimle birlikte Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şehit aileleri ve gazilere her zaman destek olduklarını hatırlatarak, bundan sonraki süreçte de bu desteğin devam edeceğini söyledi.

Sosyal belediyecilikte Kahramanmaraş’ta ilkleri gerçekleştiren Dulkadiroğlu Belediyesi’nin her türlü değere sahip çıktığını vurgulayan Başkan Okay, bu değerlerin içerisinde en önemli olanın ise şehit ve gaziler olduğunu belirti.

Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına canlarını seve seve feda eden şehitlerin yakınlarının her zaman yanında olduğunu hatırlatan Başkan Okay, aynı şekilde gazilerin de toplumun en önemli bireyi olduğunu vurguladı.

Şehit ailelerinin ve gazilerinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Okay, “Bizlere ilettiğiniz sıkıntıları gidermek için gerekeni yapacağız. Vatanı korumak için canını seve seve feda eden, bu uğurda şehit ve gazi olan kardeşlerimize ve yakınlarına her zaman destek olacağız” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman’da Başkan Okay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yerel yöneticilerin kendilerine sahip çıkmasının çok önemli olduğunu kaydeden Karaman, bu sahiplenmeyi ve desteği de sonuna kadar hissettiklerini anlatı.

Özellikle şehit ailelerinin yakınlarına sahip çıkılmasını isteyen Karaman, Dulkadiroğlu’nun bu konuda çalışma yapmasını istedi.

Ziyarete, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Gazi Mehmet Ali Küpeli, Gazi Ekrem Balcı, Şehit Annesi Ayşe Kılçık ve Şehit Babası Durdu Ceritli’de katıldı.

Yorum Yap

Benzer Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber