DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Şehit aileleri iftar yemeğinde buluştu!

Son Güncelleme :

14 Mayıs 2019 - 6:34

/ kez okundu.
Şehit aileleri iftar yemeğinde buluştu!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği birlikteliğinde 12 Mayıs Günü Anneler Günü münasebetiyle iftar programı düzenlendi.

MÜSİAD Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yunus Karaman,  MHP Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, şehit aileleri ve iş adamları katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programı, MÜSİAD Şube Başkanı Sami Kervancıoğlunun selamlama konuşmasıyla sürdü.

“ÜLKEMİZDE MUTLULUĞU VE HUZURU TESİS ETMEDE EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR ANNELER”

Kervancıoğlu, konuşmasında ilk olarak şehit haberlerine vurgu yaparak, tüm annelerin anneler gününü kutladı. Kervancıoğlu; Konuşmama başlamadan önce bu anlamlı günde İçimizi acıtan bir haber aldık, Anneler gününde bir annemizi daha evladından ayıran pkk illetine yönelik düzenlenen operasyonda kahraman askerimiz Ferdican Altunkaş kardeşimiz şehadete ulaşmıştır, Ülkemizin Başı Sağolsun, şehidimizin ailesine sabırlar diliyorum. Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin, Anneler Günü´nü kutluyorum. Annelerimiz sabır, müsamaha ve sevgi dolu yürekleriyle, toplumsal yaşamda huzur ve barışın tesisinde önemli rol oynamaktadır. Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı, paylaşmayı ve hoşgörüyü bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizde mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür.

Ayrıca bugün bu mübarek ramazan ayında burada bu sofrada buluştuğumuz Şehit Annelerimizin fedakar ve tarifsiz sabır ve metanetin sembolü olması, bizleri cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, anneleri baş tacı kabul eden, ‘ana gibi yar olmaz’ diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcisi olduğumuzun bilincinde olmamızı sağlamaktadır. Baş tacımız, ilk öğretmenimiz, ilk hamimiz, sığınağımız, gücümüz olan annelerimiz, ülkemizden, milletimizden, çocuklarından hayır dualarını eksik etmesin. Başta Ay yıldızlı bayrağımız sonsuza kadar dalgalansın diye en değerli varlıklarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz olmak üzere Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü´nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Sözlerime son verirken Tüm islam Aleminin Ramazan-ı şerifi mübarek olsun diyor Yüce ALLAH Tuttuğumuz oruçlarımızı ve yapacağımız bütün ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah. Saygılarımı sunar hayırlı akşamlar dilerim” İfadelerini kullandı.

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZ MİLLETİMİZİN BAŞ TACIDIR”

İftara katılan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise “Şehit ve gazi ailelerimiz milletimizin baş tacıdır. Ülkemiz şehitlerin kanı, gazilerimizin fedakarlığı ile korunmaktadır. Bu toprakların bize vatan olması mücadelemizde 40 milyon şehidimiz var. Mücadele devam ediyor ve kıyamete kadarda sürecek. Düşmanlarımız etrafımızda cirit atıyor ve terörün her kolu sınırlarımızda dolanıyor. Biz bu belayı birlik ve beraberliğimiz ile şehit ve gazilerimizin fedakarlığı ile savıyoruz. İşte bu bizim beka meselemizdir” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.