DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Son Güncelleme :

12 Temmuz 2017 - 11:45

/ kez okundu.
ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KÜTAHYA’da meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma er 22 yaşındaki Çınar Taş, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

KÜTAHYA’da meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma er 22 yaşındaki Çınar Taş, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Törende şehidin tabutuna kapanan nişanlısı Menekşe Tabak’ın; “Ne olur ayırmayın” diye ağıt yakması yürekleri dağladı.

Kütahya’nın İhsaniye Köyü yakınlarında kamyonetle çarpışan askeri aracın sürücüsü jandarma er Çınar Taş şehit oldu. Atakan ve Fatma Taş çiftinin 3 çocuğunun en büyüğü olan Çınar Taş’ın cenazesi, Kütahya’da uğurlandıktan sonra getirildiği Afşin Devlet Hastanesi morgundan öğle saatlerinde alınarak Kaşanlı Mahallesi’ndeki cemevine getirildi. Burada düzenlenen törene Kahramanmaraş Valisi Vahdetin Özkan, İl Jandarma Komutanı Albay Timuçin Alper, Emniyet Müdürü Doğan İnci, protokol üyeleri, şehidin ailesi, yakınları ile vatandaşlar katıldı. Şehit babası Atakan Taş’ın güçlükle ayakta durduğu törende anne Fatma Taş ile yakınları tabuta sarılarak ağıt yaktı. Menekşe Tabak da evlilik hayali kurduğu nişanlısının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü ve, “Ayırmayın bizi ne olur. Ne olur ayırmayın bizi ne olur” diye ağıt yaktı.

Çınar Taş’ın cenazesi, İl Müftüsü Celal Sürgeç’in kıldırdığı cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında defnedildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.