DOLAR 32,5366 % 0.23
EURO 34,7891 % 0.09
GRAM ALTIN 2.490,92 % 1,16
ÇEYREK A. 4.072,65 % 1,16
BITCOIN 2.064.442 2.768
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sefer Aycan: Hukuksuzluklar Bitecek

Son Güncelleme :

10 Haziran 2015 - 9:49

/ kez okundu.
Sefer Aycan: Hukuksuzluklar Bitecek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP’den Kahramanmaraş milletvekili seçilen Fahrettin Oğuz Tor ve Sefer Aycan, Afşinilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada açıklama yapan Milletvekili Sefer Aycan, il genelinde veTürkiye genelinde MHP’nin oylarının yükseldiğini belirterek, “Kahramanmaraş’ta 2 vekilimiz meclise gidiyor. MHP hükümette olduğunda mutlaka hırsızlara hesap sorulacaktır.” dedi.

13 yıldır insanların ayrıştırıldığına dikkat çeken Milletvekili Sefer Aycan, “İnsanları o kadar ayrıştırdılar ki Cuma hutbelerinde dahi ırkçılığı işlediler. Yaklaşık 2 yıldır camilerde hutbelerde hırsızlıkla yolsuzlukla alakalı hutbe verilmedi. Dini dahi kendilerine göre uyarladılar. Ama bu millet, hesabını sorar. Şimdi bize ‘MHP, HDP’yi meclise soktu’ diyorlar. Bizim oyumuz düşmedi ki düşen oy kendilerinden düştü. Kendileri milletvekilikaybetti. Kimin kime çalıştığı belli.” diye konuştu.

Mecliste geldiklerinde bugüne kadar haksız yere yatan polis, gazeteci ve savcıların da takipçisi olacaklarını belirten Aycan, “Düne kadar iyi yaptıklarında alkış tutanlar, yanlışlarında eleştiri yaptıklarında zorlarına gitti. Hemen baskı kurmaya başladılar. Artık bu devir kapandı. MHP iktidar veya iktidar ortağı olduğunda, zulüm gören insanlar görevlerine iade edilecek. Bugüne kadar ne yaptı isek millete veremeyeceğimiz hesabımız yok.” açıklamasında bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.