DOLAR 32,7815 % 0.6
EURO 35,4862 % 0.49
GRAM ALTIN 2.510,41 % 1,04
ÇEYREK A. 4.104,52 % 1,04
BITCOIN 2.029.716 -0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Savcı Tanrıkulu Toprağa verildi

Son Güncelleme :

03 Ekim 2015 - 8:56

/ kez okundu.
Savcı Tanrıkulu Toprağa verildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Eski Cumhuriyet Savıcısı ve İstanbul’da avukatlık yapan Mustafa Tanrıkulu, Çağlayancerit İlçesin Bayırlı Mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

1978 yılında Tokat Cumhuriyet Savcısı olarak atıldığı meslek hayatına, daha sonra sırasıyla Gümüşhacıköy Cumhuriyet Savcılığı, Siverek Cumhuriyet Savcılığı, Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, Malatya Devlet Güvenlik Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı, İzmir Cumhuriyet Savcılığı ve Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu.

En son hizmet verdiği İstanbul Cumhuriyet Savcılığı görevinden 2012 yılında kendi isteğiyle emekliye ayrılarak, aynı yıl İstanbul Barosu çatısı altında ve kurucusu olduğu Tanrıkulu Hukuk Bürosunda avukatlık mesleğine başlayan Tanrıkulu 60 Yaşında Dün Rahatsızlığından Hayatını kayıp etti.

Bugün İstanbul’dan gelen Cenaze Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesin Bayırlı Mahallesinde düzenlenen cenaze törenin ardından Bayırlı mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze Törenine İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, İstanbul’da Görev Yapan tüm Hakim ve savcılar, CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, CHP Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şervan Katıldı.

 

ÖZTUNÇ TANRIKULU ADALET SİTEMİN ÖNEMLİ İSMİDİR

Cenaze Törenine katılan CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Açıklamasında, Mustafa Tanrıkulu’nun adalet sisteminin önemli isimlerinden biri olduğunu belirterek, “Mustafa Tanrıkulu çok saygın saygıdeğer abimizdi. Kendisi Türk yargısının ve Adalet sisteminin önemli isimlerinden birisiydi. Hakkın rahmetine kavuştu ailesine baş salığı diliyorum. Kendisine Allah rahmet eylesin İnşallah. Mustafa Tanrıkulu’un bıraktığı yerden biz adaleti sitemine adil olmayı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.