DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SATRANÇ TURNUVASI

Son Güncelleme :

01 Nisan 2015 - 12:58

/ kez okundu.
SATRANÇ TURNUVASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin 5 Nisan Madalya Günü dolayısıyla düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği 6. Uluslar arası Satranç Turnuvası’nda ilk hamle dün yapıldı.

Osman Sayın Spor Salonu’nda başlayan turnuvaya 5 ülke ve 24 ilden yaklaşık 563 sporcu katılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşer Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, 5 Nisan Ruhunu canlı tutmak için bu tür aktivitelerin devam edeceğini söyledi.

Genel Sekreter Ulaş yaptığı konuşmasında: “5 Nisan ruhunu her daim canlı tutmak adına geleneksel hale getirdiğimiz Uluslararası Satranç Turnuvasına bu yılda gösterilen ilgi bizi ziyadesiyle mutlu etti.

Bu gururu bizimle paylaşmak isteyen ülkemizin dört bir tarafından ve dünyanın değişik ülkelerinden birçok sporcu organizasyonumuza teveccüh göstererek bizi onurlandırdı.

Bu gün Adana, Diyarbakır, İzmir, Zonguldak gibi ülkemizin 24 ayrı ilinden ve Azerbaycan, Gürcistan, İran, Ukrayna’dan misafirimiz olarak gelen toplam 563 sporcu turnuvamıza renk katacak.

Hepinizin bildiği gibi Satranç zekâyı geliştiren, insanı kötü alışkanlıklardan alıkoyan ve güzel alışkanlıklara yönelten bir spordur.

Şehrimiz için, ülkemiz için, geleceğimiz için yerel yöneticiler olarak bizler düşünce geliştirme yeteneği yüksek bir nesil yetiştirmek zorundayız.

Bu düşüncelerle,

Sporcularımıza başarılar dilerken, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Ukrayna’dan Eldar Gasanov ile Fatih Yiğiter’in karşılacağı masada ilk hamleyi Genel Sekreter İbrahim Ulaş ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ yaptılar.

Turnuva 5 gün sürecek ve 5 Nisan Madalya gününde ödül töreni düzenlenecek.

IMG_1462 IMG_1471 IMG_1474

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.